CC Fondant - fehér 2 kg
Átlagos értékelés: | (1) |
Kívül-belül megújult Cake Company PRÉMIUM termékcsalád. Miben más az új fondant, mint az eddigi?
|
|
Elérhetőség: | Raktáron |
Szállítási díj: | 1.190 Ft |
|
Leírás
Nézzük meg, hogyan vonjunk be / burkoljuk le a tortánkat fondanttal.
Videós segítség:
Prémium minőségű CC fondant burkolómasszánk tovább fejlesztett, kiváló minőségű, átgyúrás után azonnal nyújtható tortaburkoló massza, mely csak MINIMÁLIS mennyiségű porcukor vagy keményítőn való nyújtást igényel.
Mivel azonban mindenkinek más hőmérsékletű a keze, és a fondant gyúrása során átveszi kezünk melegét, így ezekben az esetekben előfordulhat, hogy kevés porcukrot vagy keményítőt, használhatunk ha konyhapulton vagy bármely más munkafelületen szeretnénk nyújtani a fondantot.
Legtökéletesebb eredmény eléréséhez a fondantot felhasználás előtt alaposan gyúrjuk át, amíg a massza könnyen nyújthatóvá, és egészen nyúlóssá válik és használjunk, melyet vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal (CRISCO, pálmazsír, kókuszzsír stb.) de porcukrot vagy keményítőt a szilikon nyújtólapon való munka során NE használjunk, mivel a massza már használatra kész, így nem igényel plusz száraz anyag hozzáadást amivel a masszánkat kiszáríthatjuk és darabossá tehetjük.
Nyári melegben, vagy esős, párás időben a fondant is “megérzi” a környezet hatásait. Ebben az esetben előfordulhat, hogy “ragadóssá” válik, amit NÖVÉNYI ZSIRADÉK (NEM PORCUKOR vagy keményítő) hozzáadásával és átgyúrásával tudnunk orvosolni.
TIPP:
- ha a fondant ragad – növényi zsiradékkal gyúrjuk át
- ha a fondantot lágynak érezzük, akkor kevés porcukrot vagy keményítőt szórjunk alá
- ha a fondantot száraznak érezzük - gyúrjuk át növényi zsiradékkal vagy glicerinnel
- fondant vagy szilikon nyújtólap használata esetén, a nyújtólap felszínét vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal, de porcukrot és keményítőt ebben az esetben NE használjunk.
CC Fondant a Cake Company-tól! A mandula ízesítésű fondant magában rejti a marcipán finom ízét és a fondant könnyű formázhatóságát, így duplán jól járunk, ugyanis a finom íz mellé, a fondant jó tulajdonságait is megkapjuk! Könnyen formázható, nem ragad, használata során nem veszti el a tartását, nem málik és repedezik meg a torta burkolása során.
Mennyisége: 2 kg.
Videós segítség:
Összetevők:
- cukor
- glükózszirup
- növényi zsiradék (pálmazsír)
- ivóvíz
- módosított keményítő (burgonya)
- glicerin
- sűrítőanyag: xantán gumi
- aroma
- tartószítószer: kálium-szorbát
- savanyúságot szabályozó anyag: citromsav
- a színes fondantok az alábbi ételfestékeket tartalmazzák: sárga és árnyalatai: E102, E110, pink: E122, piros: E129,zöld: E102,E133,lila: E122, E133,kék árnyalatai: E132,E133, barna: E155, fekete, szürke: E153.
Leírás és Paraméterek
Nézzük meg, hogyan vonjunk be / burkoljuk le a tortánkat fondanttal.
Videós segítség:
Prémium minőségű CC fondant burkolómasszánk tovább fejlesztett, kiváló minőségű, átgyúrás után azonnal nyújtható tortaburkoló massza, mely csak MINIMÁLIS mennyiségű porcukor vagy keményítőn való nyújtást igényel.
Mivel azonban mindenkinek más hőmérsékletű a keze, és a fondant gyúrása során átveszi kezünk melegét, így ezekben az esetekben előfordulhat, hogy kevés porcukrot vagy keményítőt, használhatunk ha konyhapulton vagy bármely más munkafelületen szeretnénk nyújtani a fondantot.
Legtökéletesebb eredmény eléréséhez a fondantot felhasználás előtt alaposan gyúrjuk át, amíg a massza könnyen nyújthatóvá, és egészen nyúlóssá válik és használjunk, melyet vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal (CRISCO, pálmazsír, kókuszzsír stb.) de porcukrot vagy keményítőt a szilikon nyújtólapon való munka során NE használjunk, mivel a massza már használatra kész, így nem igényel plusz száraz anyag hozzáadást amivel a masszánkat kiszáríthatjuk és darabossá tehetjük.
Nyári melegben, vagy esős, párás időben a fondant is “megérzi” a környezet hatásait. Ebben az esetben előfordulhat, hogy “ragadóssá” válik, amit NÖVÉNYI ZSIRADÉK (NEM PORCUKOR vagy keményítő) hozzáadásával és átgyúrásával tudnunk orvosolni.
TIPP:
- ha a fondant ragad – növényi zsiradékkal gyúrjuk át
- ha a fondantot lágynak érezzük, akkor kevés porcukrot vagy keményítőt szórjunk alá
- ha a fondantot száraznak érezzük - gyúrjuk át növényi zsiradékkal vagy glicerinnel
- fondant vagy szilikon nyújtólap használata esetén, a nyújtólap felszínét vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal, de porcukrot és keményítőt ebben az esetben NE használjunk.
CC Fondant a Cake Company-tól! A mandula ízesítésű fondant magában rejti a marcipán finom ízét és a fondant könnyű formázhatóságát, így duplán jól járunk, ugyanis a finom íz mellé, a fondant jó tulajdonságait is megkapjuk! Könnyen formázható, nem ragad, használata során nem veszti el a tartását, nem málik és repedezik meg a torta burkolása során.
Mennyisége: 2 kg.
Videós segítség:
Összetevők:
- cukor
- glükózszirup
- növényi zsiradék (pálmazsír)
- ivóvíz
- módosított keményítő (burgonya)
- glicerin
- sűrítőanyag: xantán gumi
- aroma
- tartószítószer: kálium-szorbát
- savanyúságot szabályozó anyag: citromsav
- a színes fondantok az alábbi ételfestékeket tartalmazzák: sárga és árnyalatai: E102, E110, pink: E122, piros: E129,zöld: E102,E133,lila: E122, E133,kék árnyalatai: E132,E133, barna: E155, fekete, szürke: E153.
Vélemények
Hasonló termékek
Kívül-belül megújult Cake Company PRÉMIUM termékcsalád. Miben más az új fondant, mint az eddigi?
- selymesebb, lágyabb tapintású
- rugalmas, könnyen nyújtható, elvékonyítható, ennek köszönhető, hogy nem szakad
- textúrája egynemű, nincsenek benne apró cukorszemcsék
- azonnal formázható, tasakból kivéve akár gyerekek is rögtön használni tudják, nem kemény
- nagyon finom mind a három íz (mandula, vanília, eper)
Kívül-belül megújult Cake Company PRÉMIUM termékcsalád. Miben más az új fondant, mint az eddigi?
- selymesebb, lágyabb tapintású
- rugalmas, könnyen nyújtható, elvékonyítható, ennek köszönhető, hogy nem szakad
- textúrája egynemű, nincsenek benne apró cukorszemcsék
- azonnal formázható, tasakból kivéve akár gyerekek is rögtön használni tudják, nem kemény
- nagyon finom mind a három íz (mandula, vanília, eper)
Kívül-belül megújult Cake Company PRÉMIUM termékcsalád. Miben más az új fondant, mint az eddigi?
- selymesebb, lágyabb tapintású
- rugalmas, könnyen nyújtható, elvékonyítható, ennek köszönhető, hogy nem szakad
- textúrája egynemű, nincsenek benne apró cukorszemcsék
- azonnal formázható, tasakból kivéve akár gyerekek is rögtön használni tudják, nem kemény
- nagyon finom mind a három íz (mandula, vanília, eper)
Kívül-belül megújult Cake Company PRÉMIUM termékcsalád. Miben más az új fondant, mint az eddigi?
- selymesebb, lágyabb tapintású
- rugalmas, könnyen nyújtható, elvékonyítható, ennek köszönhető, hogy nem szakad
- textúrája egynemű, nincsenek benne apró cukorszemcsék
- azonnal formázható, tasakból kivéve akár gyerekek is rögtön használni tudják, nem kemény
- nagyon finom mind a három íz (mandula, vanília, eper)
- színek a csomagban: világoszöld, zöld, barna, szürke, fekete
Kívül-belül megújult Cake Company PRÉMIUM termékcsalád. Miben más az új fondant, mint az eddigi?
- selymesebb, lágyabb tapintású
- rugalmas, könnyen nyújtható, elvékonyítható, ennek köszönhető, hogy nem szakad
- textúrája egynemű, nincsenek benne apró cukorszemcsék
- azonnal formázható, tasakból kivéve akár gyerekek is rögtön használni tudják, nem kemény
- nagyon finom mind a három íz (mandula, vanília, eper)