CC Fondant - középkék 1 kg
Átlagos értékelés: |
![]() |
Tovább fejlesztett, KONYHAKÉSZ fondant, NEM IGÉNYEL (vagy csak MINIMÁLIS mennyiségű) porcukron vagy keményítőn való nyújtást! | |
Elérhetőség: | Raktáron |
Szállítási díj: | 1.050 Ft |
|
Leírás
Tovább fejlesztett, KONYHAKÉSZ fondant, NEM IGÉNYEL (vagy csak MINIMÁLIS mennyiségű) porcukron vagy keményítőn való nyújtást!
Mivel azonban mindenkinek más hőmérsékletű a keze, és a fondant gyúrása során átveszi kezünk melegét, így ezekben az esetekben előfordulhat, hogy kevés porcukrot vagy keményítőt, használhatunk ha konyhapulton vagy bármely más munkafelületen szeretnénk nyújtani a fondantot.
Legtökéletesebb eredmény eléréséhez a fondantot felhasználás előtt alaposan gyúrjuk át, amíg a massza könnyen nyújthatóvá, és egészen nyúlóssá válik és használjunk, melyet vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal (CRISCO, pálmazsír, kókuszzsír stb.) de porcukrot vagy keményítőt a szilikon nyújtólapon való munka során NE használjunk, mivel a massza már használatra kész, így nem igényel plusz száraz anyag hozzáadást amivel a masszánkat kiszáríthatjuk és darabossá tehetjük.
Nyári melegben, vagy esős, párás időben a fondant is “megérzi” a környezet hatásait. Ebben az esetben előfordulhat, hogy “ragadóssá” válik, amit NÖVÉNYI ZSIRADÉK (NEM PORCUKOR vagy keményítő) hozzáadásával és átgyúrásával tudnunk orvosolni.
TIPP:
- ha a fondant ragad – növényi zsiradékkal gyúrjuk át
- ha a fondantot lágynak érezzük, akkor kevés porcukrot vagy keményítőt szórjunk alá
- ha a fondantot száraznak érezzük - gyúrjuk át növényi zsiradékkal vagy glicerinnel
- fondant vagy szilikon nyújtólap használata esetén, a nyújtólap felszínét vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal, de porcukrot és keményítőt ebben az esetben NE használjunk.
CC Fondant a Cake Company-tól! A mandula ízesítésű fondant magában rejti a marcipán finom ízét és a fondant könnyű formázhatóságát, így duplán jól járunk, ugyanis a finom íz mellé, a fondant jó tulajdonságait is megkapjuk! Könnyen formázható, nem ragad, használata során nem veszti el a tartását, nem málik és repedezik meg a torta burkolása során.
Mennyisége: 1 kg.
Videós segítség:
Leírás és Paraméterek
Tovább fejlesztett, KONYHAKÉSZ fondant, NEM IGÉNYEL (vagy csak MINIMÁLIS mennyiségű) porcukron vagy keményítőn való nyújtást!
Mivel azonban mindenkinek más hőmérsékletű a keze, és a fondant gyúrása során átveszi kezünk melegét, így ezekben az esetekben előfordulhat, hogy kevés porcukrot vagy keményítőt, használhatunk ha konyhapulton vagy bármely más munkafelületen szeretnénk nyújtani a fondantot.
Legtökéletesebb eredmény eléréséhez a fondantot felhasználás előtt alaposan gyúrjuk át, amíg a massza könnyen nyújthatóvá, és egészen nyúlóssá válik és használjunk, melyet vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal (CRISCO, pálmazsír, kókuszzsír stb.) de porcukrot vagy keményítőt a szilikon nyújtólapon való munka során NE használjunk, mivel a massza már használatra kész, így nem igényel plusz száraz anyag hozzáadást amivel a masszánkat kiszáríthatjuk és darabossá tehetjük.
Nyári melegben, vagy esős, párás időben a fondant is “megérzi” a környezet hatásait. Ebben az esetben előfordulhat, hogy “ragadóssá” válik, amit NÖVÉNYI ZSIRADÉK (NEM PORCUKOR vagy keményítő) hozzáadásával és átgyúrásával tudnunk orvosolni.
TIPP:
- ha a fondant ragad – növényi zsiradékkal gyúrjuk át
- ha a fondantot lágynak érezzük, akkor kevés porcukrot vagy keményítőt szórjunk alá
- ha a fondantot száraznak érezzük - gyúrjuk át növényi zsiradékkal vagy glicerinnel
- fondant vagy szilikon nyújtólap használata esetén, a nyújtólap felszínét vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal, de porcukrot és keményítőt ebben az esetben NE használjunk.
CC Fondant a Cake Company-tól! A mandula ízesítésű fondant magában rejti a marcipán finom ízét és a fondant könnyű formázhatóságát, így duplán jól járunk, ugyanis a finom íz mellé, a fondant jó tulajdonságait is megkapjuk! Könnyen formázható, nem ragad, használata során nem veszti el a tartását, nem málik és repedezik meg a torta burkolása során.
Mennyisége: 1 kg.
Videós segítség:
Vélemények










