Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

CC Fondant - piros 250 gr

Ár:
890 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (14)

Kívül-belül megújult Cake Company PRÉMIUM termékcsalád. Miben más az új fondant, mint az eddigi?

  • selymesebb, lágyabb tapintású
  • rugalmas, könnyen nyújtható, elvékonyítható, ennek köszönhető, hogy nem szakad
  • textúrája egynemű, nincsenek benne apró cukorszemcsék
  • azonnal formázható, tasakból kivéve akár gyerekek is rögtön használni tudják, nem kemény
  • nagyon finom mind a három íz (mandula, vanília, eper)
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.050 Ft
Menny.:db

Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén

Szállítással kapcsolatos információk:

  • akár 24 órán belül,
  • 1090  Ft-tól (PACKETA, MPL vagy GLS),
  • Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés és előreutalás esetén (kivéve torta)!

Leírás

Nézzük meg, hogyan vonjunk be a tortánkat fondanttal.

Videós segítség:

A csomagolást is praktikusabbá tettük, ugyanis találtok a tasak tetején egy tépéskönnyítőt bevágást, melynek
köszönhetően, egy mozdulattal bontható is a csomag. Továbbá az új zacskót egy simítózárral láttuk el, így a
megmaradt fondantot nyugodtan tárolhatjátok eredeti csomagolásában, egy mozdulattal visszazárható!

Tovább fejlesztett, KONYHAKÉSZ fondant, NEM IGÉNYEL (vagy csak MINIMÁLIS mennyiségű) porcukron vagy keményítőn való nyújtást! 

Mivel azonban mindenkinek más hőmérsékletű a keze, és a fondant gyúrása során átveszi kezünk melegét, így ezekben az esetekben előfordulhat, hogy kevés porcukrot vagy keményítőt, használhatunk ha konyhapulton vagy bármely más munkafelületen szeretnénk nyújtani a fondantot.

Legtökéletesebb eredmény eléréséhez a fondantot felhasználás előtt alaposan gyúrjuk át, amíg a massza könnyen nyújthatóvá, és egészen nyúlóssá válik és használjunk, melyet vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal (CRISCO, pálmazsír, kókuszzsír stb.) de porcukrot vagy keményítőt a szilikon nyújtólapon való munka során NE használjunk, mivel a massza már használatra kész, így nem igényel plusz száraz anyag hozzáadást amivel a masszánkat kiszáríthatjuk és darabossá tehetjük.

Nyári melegben, vagy esős, párás időben a fondant is “megérzi” a környezet hatásait. Ebben az esetben előfordulhat, hogy “ragadóssá” válik, amit NÖVÉNYI ZSIRADÉK (NEM PORCUKOR vagy keményítő) hozzáadásával és átgyúrásával tudnunk orvosolni.

TIPP:

  1. ha a fondant ragad – növényi zsiradékkal gyúrjuk át
  2. ha a fondantot lágynak érezzük, akkor kevés porcukrot vagy keményítőt szórjunk alá
  3. ha a fondantot száraznak érezzük - gyúrjuk át növényi zsiradékkal vagy glicerinnel
  4. fondant vagy szilikon nyújtólap használata esetén, a nyújtólap felszínét vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal, de porcukrot és keményítőt ebben az esetben NE használjunk.

CC Fondant a Cake Company-tól! A mandula ízesítésű fondant magában rejti a marcipán finom ízét és a fondant könnyű formázhatóságát, így duplán jól járunk, ugyanis a finom íz mellé, a fondant jó tulajdonságait is megkapjuk! Könnyen formázható, nem ragad, használata során nem veszti el a tartását, nem málik és repedezik meg a torta burkolása során.

Mennyisége: 250 gr.

 

Leírás és Paraméterek

Nézzük meg, hogyan vonjunk be a tortánkat fondanttal.

Videós segítség:

A csomagolást is praktikusabbá tettük, ugyanis találtok a tasak tetején egy tépéskönnyítőt bevágást, melynek
köszönhetően, egy mozdulattal bontható is a csomag. Továbbá az új zacskót egy simítózárral láttuk el, így a
megmaradt fondantot nyugodtan tárolhatjátok eredeti csomagolásában, egy mozdulattal visszazárható!

Tovább fejlesztett, KONYHAKÉSZ fondant, NEM IGÉNYEL (vagy csak MINIMÁLIS mennyiségű) porcukron vagy keményítőn való nyújtást! 

Mivel azonban mindenkinek más hőmérsékletű a keze, és a fondant gyúrása során átveszi kezünk melegét, így ezekben az esetekben előfordulhat, hogy kevés porcukrot vagy keményítőt, használhatunk ha konyhapulton vagy bármely más munkafelületen szeretnénk nyújtani a fondantot.

Legtökéletesebb eredmény eléréséhez a fondantot felhasználás előtt alaposan gyúrjuk át, amíg a massza könnyen nyújthatóvá, és egészen nyúlóssá válik és használjunk, melyet vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal (CRISCO, pálmazsír, kókuszzsír stb.) de porcukrot vagy keményítőt a szilikon nyújtólapon való munka során NE használjunk, mivel a massza már használatra kész, így nem igényel plusz száraz anyag hozzáadást amivel a masszánkat kiszáríthatjuk és darabossá tehetjük.

Nyári melegben, vagy esős, párás időben a fondant is “megérzi” a környezet hatásait. Ebben az esetben előfordulhat, hogy “ragadóssá” válik, amit NÖVÉNYI ZSIRADÉK (NEM PORCUKOR vagy keményítő) hozzáadásával és átgyúrásával tudnunk orvosolni.

TIPP:

  1. ha a fondant ragad – növényi zsiradékkal gyúrjuk át
  2. ha a fondantot lágynak érezzük, akkor kevés porcukrot vagy keményítőt szórjunk alá
  3. ha a fondantot száraznak érezzük - gyúrjuk át növényi zsiradékkal vagy glicerinnel
  4. fondant vagy szilikon nyújtólap használata esetén, a nyújtólap felszínét vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal, de porcukrot és keményítőt ebben az esetben NE használjunk.

CC Fondant a Cake Company-tól! A mandula ízesítésű fondant magában rejti a marcipán finom ízét és a fondant könnyű formázhatóságát, így duplán jól járunk, ugyanis a finom íz mellé, a fondant jó tulajdonságait is megkapjuk! Könnyen formázható, nem ragad, használata során nem veszti el a tartását, nem málik és repedezik meg a torta burkolása során.

Mennyisége: 250 gr.

 

Vélemények

5.00
14 értékelés
5
(14)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2022. 09. 19.
Könnyű volt vele bánni.
| 5 / 5 csillag!
2022. 09. 19.
| 5 / 5 csillag!
2022. 05. 25.
Helló!Többször rendeltem,elégedett vagyok!Köszönöm
| 5 / 5 csillag!
2022. 05. 05.
| 5 / 5 csillag!
2022. 04. 03.
Most használtam először, nagyon jól boldogultam vele.
| 5 / 5 csillag!
2022. 02. 16.
| 5 / 5 csillag!
2021. 03. 16.
| 5 / 5 csillag!
2021. 03. 10.
Szuper
| 5 / 5 csillag!
2021. 02. 22.
| 5 / 5 csillag!
2020. 10. 07.
Szép a színe könnyű vele dolgozni
| 5 / 5 csillag!
2020. 08. 13.
Nagyon jó vele dolgozni
| 5 / 5 csillag!
2020. 06. 25.
Nagyon jó, jól lehet vele dolgozni!
| 5 / 5 csillag!
2020. 06. 12.
Nagyon jó anyag. Könnyen kezelhető. Gyönyörű színe van.
| 5 / 5 csillag!
2020. 06. 02.

Hasonló termékek

890 Ft

Kívül-belül megújult Cake Company PRÉMIUM termékcsalád. Miben más az új fondant, mint az eddigi?

  • selymesebb, lágyabb tapintású
  • rugalmas, könnyen nyújtható, elvékonyítható, ennek köszönhető, hogy nem szakad
  • textúrája egynemű, nincsenek benne apró cukorszemcsék
  • azonnal formázható, tasakból kivéve akár gyerekek is rögtön használni tudják, nem kemény
  • nagyon finom mind a három íz (mandula, vanília, eper)
890 Ft

Kívül-belül megújult Cake Company PRÉMIUM termékcsalád. Miben más az új fondant, mint az eddigi?

  • selymesebb, lágyabb tapintású
  • rugalmas, könnyen nyújtható, elvékonyítható, ennek köszönhető, hogy nem szakad
  • textúrája egynemű, nincsenek benne apró cukorszemcsék
  • azonnal formázható, tasakból kivéve akár gyerekek is rögtön használni tudják, nem kemény
  • nagyon finom mind a három íz (mandula, vanília, eper)
890 Ft

Kívül-belül megújult Cake Company PRÉMIUM termékcsalád. Miben más az új fondant, mint az eddigi?

  • selymesebb, lágyabb tapintású
  • rugalmas, könnyen nyújtható, elvékonyítható, ennek köszönhető, hogy nem szakad
  • textúrája egynemű, nincsenek benne apró cukorszemcsék
  • azonnal formázható, tasakból kivéve akár gyerekek is rögtön használni tudják, nem kemény
  • nagyon finom mind a három íz (mandula, vanília, eper)
890 Ft

Kívül-belül megújult Cake Company PRÉMIUM termékcsalád. Miben más az új fondant, mint az eddigi?

  • selymesebb, lágyabb tapintású
  • rugalmas, könnyen nyújtható, elvékonyítható, ennek köszönhető, hogy nem szakad
  • textúrája egynemű, nincsenek benne apró cukorszemcsék
  • azonnal formázható, tasakból kivéve akár gyerekek is rögtön használni tudják, nem kemény
  • nagyon finom mind a három íz (mandula, vanília, eper)
890 Ft

Kívül-belül megújult Cake Company PRÉMIUM termékcsalád. Miben más az új fondant, mint az eddigi?

  • selymesebb, lágyabb tapintású
  • rugalmas, könnyen nyújtható, elvékonyítható, ennek köszönhető, hogy nem szakad
  • textúrája egynemű, nincsenek benne apró cukorszemcsék
  • azonnal formázható, tasakból kivéve akár gyerekek is rögtön használni tudják, nem kemény
  • nagyon finom mind a három íz (mandula, vanília, eper)
890 Ft

Kívül-belül megújult Cake Company PRÉMIUM termékcsalád. Miben más az új fondant, mint az eddigi?

  • selymesebb, lágyabb tapintású
  • rugalmas, könnyen nyújtható, elvékonyítható, ennek köszönhető, hogy nem szakad
  • textúrája egynemű, nincsenek benne apró cukorszemcsék
  • azonnal formázható, tasakból kivéve akár gyerekek is rögtön használni tudják, nem kemény
  • nagyon finom mind a három íz (mandula, vanília, eper)
890 Ft

Kívül-belül megújult Cake Company PRÉMIUM termékcsalád. Miben más az új fondant, mint az eddigi?

  • selymesebb, lágyabb tapintású
  • rugalmas, könnyen nyújtható, elvékonyítható, ennek köszönhető, hogy nem szakad
  • textúrája egynemű, nincsenek benne apró cukorszemcsék
  • azonnal formázható, tasakból kivéve akár gyerekek is rögtön használni tudják, nem kemény
  • nagyon finom mind a három íz (mandula, vanília, eper)
890 Ft

Kívül-belül megújult Cake Company PRÉMIUM termékcsalád. Miben más az új fondant, mint az eddigi?

  • selymesebb, lágyabb tapintású
  • rugalmas, könnyen nyújtható, elvékonyítható, ennek köszönhető, hogy nem szakad
  • textúrája egynemű, nincsenek benne apró cukorszemcsék
  • azonnal formázható, tasakból kivéve akár gyerekek is rögtön használni tudják, nem kemény
  • nagyon finom mind a három íz (mandula, vanília, eper)

Keresés