Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

CC Tojásfehérjepor - 200 gr

Ár:
2.290 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Készítsük cukormázunkat, royal icingunkat tojásfehérjeporból, ezzel biztonságosan készítettük édességünket. Kiadós mennyiség, mivel keveset kell csak belőle használni!
Elérhetőség: Elfogyott
Szállítási díj: 1.391 Ft
Menny.:db

Leírás

Menjünk biztosra! Készítsük cukormázunkat, royal icingunkat tojásfehérjeporból, ezzel biztonságosan készítettük édességünket. Kiadós mennyiség, mivel keveset kell csak belőle használni! A Meringue Powder tartást ad a Buttercream icingnak, Royal Icing-nak, cukormáznak, és nyers tojás helyett használva az eredmény tartósabb, hiszen a maradékot hűtőbe téve 4-6 hétig is eltartható! A doboz teljesen nyitható a könnyebb mérés érdekében. Elkészítési javaslat:

  • 200 gramm tojásfehérjepor
  • 200 gramm forró víz
  • 200 gramm kristály cukor
  • 200 gramm porcukor
Keverjük össze a tojásfehérjeport a kristály cukorral majd adjuk hozzá a forróvizet. 5-6 percig gyors fokozaton keverjük elektromos habverővel amíg kemény habot nem kapunk.Ekkor hozzáadjuk a porcukrot is, rövid keveréssel. A továbbiakban a megszokott módon járunk el. Dresszírozhatjuk nyomózsákból, süthetjük, száríthatjuk- Sütési idő 60 perc +/- a formától függően. Sütési hőmérséklet 100-110°C.
Összetevők: Cukor, tojásfehérje por, sűrítő anyag E466, só, étkezési sav E330, aroma. Mennyiség: 200 gr

Leírás és Paraméterek

Menjünk biztosra! Készítsük cukormázunkat, royal icingunkat tojásfehérjeporból, ezzel biztonságosan készítettük édességünket. Kiadós mennyiség, mivel keveset kell csak belőle használni! A Meringue Powder tartást ad a Buttercream icingnak, Royal Icing-nak, cukormáznak, és nyers tojás helyett használva az eredmény tartósabb, hiszen a maradékot hűtőbe téve 4-6 hétig is eltartható! A doboz teljesen nyitható a könnyebb mérés érdekében. Elkészítési javaslat:

  • 200 gramm tojásfehérjepor
  • 200 gramm forró víz
  • 200 gramm kristály cukor
  • 200 gramm porcukor
Keverjük össze a tojásfehérjeport a kristály cukorral majd adjuk hozzá a forróvizet. 5-6 percig gyors fokozaton keverjük elektromos habverővel amíg kemény habot nem kapunk.Ekkor hozzáadjuk a porcukrot is, rövid keveréssel. A továbbiakban a megszokott módon járunk el. Dresszírozhatjuk nyomózsákból, süthetjük, száríthatjuk- Sütési idő 60 perc +/- a formától függően. Sütési hőmérséklet 100-110°C.
Összetevők: Cukor, tojásfehérje por, sűrítő anyag E466, só, étkezési sav E330, aroma. Mennyiség: 200 gr

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2022. 08. 18.

Hasonló termékek

1.590 Ft
Marcipánmassza segítségével, kiválóan tudjuk bevonni tortáinkat, süteményeinket, díszíthetjük vele is azokat.
3.490 Ft

Valódi belga csokoládéból készült étcsokoládé pasztilla, 55%-os kakaó szárazanyag tartalommal.

Használjuk cake popok bevonásához,bonbonokhoz,süteményekbe.

1.090 Ft
Használjuk a Glükózszirup - 500gr otthon készített fondanthoz adva, így rugalmasabb, kezelhetőbb és könnyebben formázhatóbb lesz.
990 Ft
Fondant, marcipán, cukormasszák, burkolómasszák gyors száradását segíti elő.
890 Ft
Glükózszirupot használjuk az otthon készített fondanthoz adva, így rugalmasabb, kezelhetőbb és könnyebben formázhatóbb  lesz.
790 Ft 620 Ft
-22%
Állati eredetű természetes alapanyag, hideg és meleg desszertek készítésére is alkalmas. Méret: 23 cm x 7,5 cm egy lap, a csomagolásban összesen 10 extra hosszú lapzselatin, a normál lapzselatinnál kb. 2 x nagyobb.
790 Ft
Nincs ünnep kandírozott citrom nélkül. A kandírozott citrom lehet önálló rágcsálnivaló vagy az ünnepi sütemények része, klasszikusan például a püspökkenyérben használhatjuk, amihez még adhatunk mogyorót, diót vagy mandulát, csokoládédarabokat, egyéb kandírozott gyümölcsöt.

Keresés