Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

CC Tojásfehérjepor - 200 gr

Ár:
2.290 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Készítsük cukormázunkat, royal icingunkat tojásfehérjeporból, ezzel biztonságosan készítettük édességünket. Kiadós mennyiség, mivel keveset kell csak belőle használni!
Elérhetőség: Elfogyott
Szállítási díj: 1.391 Ft
Menny.:db

Leírás

Menjünk biztosra! Készítsük cukormázunkat, royal icingunkat tojásfehérjeporból, ezzel biztonságosan készítettük édességünket. Kiadós mennyiség, mivel keveset kell csak belőle használni! A Meringue Powder tartást ad a Buttercream icingnak, Royal Icing-nak, cukormáznak, és nyers tojás helyett használva az eredmény tartósabb, hiszen a maradékot hűtőbe téve 4-6 hétig is eltartható! A doboz teljesen nyitható a könnyebb mérés érdekében. Elkészítési javaslat:

  • 200 gramm tojásfehérjepor
  • 200 gramm forró víz
  • 200 gramm kristály cukor
  • 200 gramm porcukor
Keverjük össze a tojásfehérjeport a kristály cukorral majd adjuk hozzá a forróvizet. 5-6 percig gyors fokozaton keverjük elektromos habverővel amíg kemény habot nem kapunk.Ekkor hozzáadjuk a porcukrot is, rövid keveréssel. A továbbiakban a megszokott módon járunk el. Dresszírozhatjuk nyomózsákból, süthetjük, száríthatjuk- Sütési idő 60 perc +/- a formától függően. Sütési hőmérséklet 100-110°C.
Összetevők: Cukor, tojásfehérje por, sűrítő anyag E466, só, étkezési sav E330, aroma. Mennyiség: 200 gr

Leírás és Paraméterek

Menjünk biztosra! Készítsük cukormázunkat, royal icingunkat tojásfehérjeporból, ezzel biztonságosan készítettük édességünket. Kiadós mennyiség, mivel keveset kell csak belőle használni! A Meringue Powder tartást ad a Buttercream icingnak, Royal Icing-nak, cukormáznak, és nyers tojás helyett használva az eredmény tartósabb, hiszen a maradékot hűtőbe téve 4-6 hétig is eltartható! A doboz teljesen nyitható a könnyebb mérés érdekében. Elkészítési javaslat:

  • 200 gramm tojásfehérjepor
  • 200 gramm forró víz
  • 200 gramm kristály cukor
  • 200 gramm porcukor
Keverjük össze a tojásfehérjeport a kristály cukorral majd adjuk hozzá a forróvizet. 5-6 percig gyors fokozaton keverjük elektromos habverővel amíg kemény habot nem kapunk.Ekkor hozzáadjuk a porcukrot is, rövid keveréssel. A továbbiakban a megszokott módon járunk el. Dresszírozhatjuk nyomózsákból, süthetjük, száríthatjuk- Sütési idő 60 perc +/- a formától függően. Sütési hőmérséklet 100-110°C.
Összetevők: Cukor, tojásfehérje por, sűrítő anyag E466, só, étkezési sav E330, aroma. Mennyiség: 200 gr

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2022. 08. 18.

Hasonló termékek

2.190 Ft

Fehér sacher bevonó krém. Tökéletes torták, desszertek bevonásához. Fényes felületet biztosít,szeletelésnél nem törik. 

Mennyiség: 500 gr.

1.490 Ft
A liofilizálás fagyasztva szárítást jelent, ahol az eljárás során elvonják a gyümölcsökben található vizet. A végeredmény egy egészséges, intenzív ízű, ropogós gyümölcs chips.
3.490 Ft

Valódi belga csokoládéból készült étcsokoládé pasztilla, 55%-os kakaó szárazanyag tartalommal.

Használjuk cake popok bevonásához,bonbonokhoz,süteményekbe.

1.090 Ft
Használjuk a Glükózszirup - 500gr otthon készített fondanthoz adva, így rugalmasabb, kezelhetőbb és könnyebben formázhatóbb lesz.
890 Ft
Fondant, marcipán, cukormasszák, burkolómasszák gyors száradását segíti elő.
890 Ft
Glükózszirupot használjuk az otthon készített fondanthoz adva, így rugalmasabb, kezelhetőbb és könnyebben formázhatóbb  lesz.
890 Ft
A liofilizálás fagyasztva szárítást jelent, ahol az eljárás során elvonják a gyümölcsökben található vizet. A végeredmény egy egészséges, intenzív ízű, ropogós gyümölcs chips.

Keresés