Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Csillogó hópelyhes keksz

Csillogó hópelyhes keksz

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Egy nappal előbb készítsük el a kekszeket. Készítsük el a Keksz tésztát a recept előírása szerint. Kör kiszúróval szaggassuk ki, süssük meg és hűtsük ki a kekszeket.
  2. Szintén egy nappal előbb készítsük el a Royal Icingot. Készítsük el a royal icingot a recept utasításait követve. Tartalékoljunk egy rész kemény krémet. A többit konzisztenciáját hígítsuk kis folyadékkal a terülőmázhoz.
    Helyezzük a kekszeket a Hűtőrácsra. Öntsük le vékonyan őket a terülőmázzal, esetleg Spatulával segíthetünk, hogy egyenletesebb legyen a máz. Szobahőmérsékleten hagyjuk száradni minimum 8-10 órát.
  3. Díszítsük a kekszeket. A kék és ételsprayk használatával színezzük a kekszeket. hagyjuk száradni kb. 3-5 percig.
    Készítsük elő a habzsákunka a no. 2 díszítőcsővel, töltsük meg a kemény állagú royal icinggal. Nyomjunk különböző hópehelymintákat a színes kekszekre.

Nézzétek meg a videós segítséget is:

 

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

 

Keresés