Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Csokoládé transzfer fólia - rózsaszín, fehér virág

Ár:
1.250 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Csokoládé transzfer fólia használata:

  1. Vágjuk a fóliát a kívánt méretre (torta, sütemény, csokoládé vagy bonbon), majd  helyezzük a fóliát szilikonlapra, vagy sütőpapírra.
  2. Olvasztott csokoládét vigyük fel a csokoládé transzfer fóliára és egy kenőkéssel / spatulával egyenletesen oszlassuk el a felszínen.
  3. Ha kezd megszilárdulni felemeljük és a torta köré helyezzük a csokis oldalával a torta felé.
  4. Ahol összeér a fólia két vége ragasszuk meg egy kis darab cellux-szal.
  5. Várjuk meg a szilárdulást, majd ezt követően húzzuk le a fóliát a torta körül. 

Méret: 37 cm x 27 cm

Összetétel: kakaóvaj, cukor, színezők: E171, E172, E102, E104, E110, E129, E153, E132. Származási hely: EU.

Nyomokban tejet és szóját tartalmazhat. Tárolása: száraz, hűvös helyen, 16-20 fok között.

Elérhetőség: Elfogyott
Szállítási díj: 1.050 Ft
Menny.:db

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés és előreutalás esetén!

Leírás

Csokoládé transzfer fólia használata:

  1. Vágjuk a fóliát a kívánt méretre (torta, sütemény, csokoládé vagy bonbon), majd  helyezzük a fóliát szilikonlapra, vagy sütőpapírra. 
  2. Olvasztott csokoládét vigyük fel a csokoládé transzfer fóliára és egy kenőkéssel / spatulával egyenletesen oszlassuk el a felszínen.
  3. Ha kezd megszilárdulni felemeljük és a torta köré helyezzük a csokis oldalával a torta felé.
  4. Ahol összeér a fólia két vége ragasszuk meg egy kis darab cellux-szal.
  5. Várjuk meg a szilárdulást, majd ezt követően húzzuk le a fóliát a torta körül. 

Méret: 37 cm x 27 cm

Leírás és Paraméterek

Csokoládé transzfer fólia használata:

  1. Vágjuk a fóliát a kívánt méretre (torta, sütemény, csokoládé vagy bonbon), majd  helyezzük a fóliát szilikonlapra, vagy sütőpapírra. 
  2. Olvasztott csokoládét vigyük fel a csokoládé transzfer fóliára és egy kenőkéssel / spatulával egyenletesen oszlassuk el a felszínen.
  3. Ha kezd megszilárdulni felemeljük és a torta köré helyezzük a csokis oldalával a torta felé.
  4. Ahol összeér a fólia két vége ragasszuk meg egy kis darab cellux-szal.
  5. Várjuk meg a szilárdulást, majd ezt követően húzzuk le a fóliát a torta körül. 

Méret: 37 cm x 27 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

1.250 Ft

Csokoládé transzfer fólia használata:

  1. Vágjuk a fóliát a kívánt méretre (torta, sütemény, csokoládé vagy bonbon), majd  helyezzük a fóliát szilikonlapra, vagy sütőpapírra.
  2. Olvasztott csokoládét vigyük fel a csokoládé transzfer fóliára és egy kenőkéssel / spatulával egyenletesen oszlassuk el a felszínen.
  3. Ha kezd megszilárdulni felemeljük és a torta köré helyezzük a csokis oldalával a torta felé.
  4. Ahol összeér a fólia két vége ragasszuk meg egy kis darab cellux-szal.
  5. Várjuk meg a szilárdulást, majd ezt követően húzzuk le a fóliát a torta körül. 

Méret: 37 cm x 27 cm

Összetétel: kakaóvaj, cukor, színezők: E171, E172, E102, E104, E110, E129, E153, E132. Származási hely: EU.

Nyomokban tejet és szóját tartalmazhat. Tárolása: száraz, hűvös helyen, 16-20 fok között.

1.250 Ft

Csokoládé transzfer fólia használata:

  1. Vágjuk a fóliát a kívánt méretre (torta, sütemény, csokoládé vagy bonbon), majd  helyezzük a fóliát szilikonlapra, vagy sütőpapírra.
  2. Olvasztott csokoládét vigyük fel a csokoládé transzfer fóliára és egy kenőkéssel / spatulával egyenletesen oszlassuk el a felszínen.
  3. Ha kezd megszilárdulni felemeljük és a torta köré helyezzük a csokis oldalával a torta felé.
  4. Ahol összeér a fólia két vége ragasszuk meg egy kis darab cellux-szal.
  5. Várjuk meg a szilárdulást, majd ezt követően húzzuk le a fóliát a torta körül. 

Méret: 37 cm x 27 cm

Összetétel: kakaóvaj, cukor, színezők: E171, E172, E102, E104, E110, E129, E153, E132. Származási hely: EU.

Nyomokban tejet és szóját tartalmazhat. Tárolása: száraz, hűvös helyen, 16-20 fok között.

1.250 Ft

Csokoládé transzfer fólia használata:

  1. Vágjuk a fóliát a kívánt méretre (torta, sütemény, csokoládé vagy bonbon), majd  helyezzük a fóliát szilikonlapra, vagy sütőpapírra.
  2. Olvasztott csokoládét vigyük fel a csokoládé transzfer fóliára és egy kenőkéssel / spatulával egyenletesen oszlassuk el a felszínen.
  3. Ha kezd megszilárdulni felemeljük és a torta köré helyezzük a csokis oldalával a torta felé.
  4. Ahol összeér a fólia két vége ragasszuk meg egy kis darab cellux-szal.
  5. Várjuk meg a szilárdulást, majd ezt követően húzzuk le a fóliát a torta körül. 

Méret: 40 cm x 30 cm

Összetétel: kakaóvaj, cukor, színezők: E171, E172, E102, E104, E110, E129, E153, E132. Származási hely: EU.

Nyomokban tejet és szóját tartalmazhat. Tárolása: száraz, hűvös helyen, 16-20 fok között.

1.250 Ft

Csokoládé transzfer fólia használata:

  1. Vágjuk a fóliát a kívánt méretre (torta, sütemény, csokoládé vagy bonbon), majd  helyezzük a fóliát szilikonlapra, vagy sütőpapírra.
  2. Olvasztott csokoládét vigyük fel a csokoládé transzfer fóliára és egy kenőkéssel / spatulával egyenletesen oszlassuk el a felszínen.
  3. Ha kezd megszilárdulni felemeljük és a torta köré helyezzük a csokis oldalával a torta felé.
  4. Ahol összeér a fólia két vége ragasszuk meg egy kis darab cellux-szal.
  5. Várjuk meg a szilárdulást, majd ezt követően húzzuk le a fóliát a torta körül. 

Méret: 37 cm x 27 cm

Összetétel: kakaóvaj, cukor, színezők: E171, E172, E102, E104, E110, E129, E153, E132. Származási hely: EU.

Nyomokban tejet és szóját tartalmazhat. Tárolása: száraz, hűvös helyen, 16-20 fok között.

1.250 Ft

Csokoládé transzfer fólia használata:

  1. Vágjuk a fóliát a kívánt méretre (torta, sütemény, csokoládé vagy bonbon), majd  helyezzük a fóliát szilikonlapra, vagy sütőpapírra.
  2. Olvasztott csokoládét vigyük fel a csokoládé transzfer fóliára és egy kenőkéssel / spatulával egyenletesen oszlassuk el a felszínen.
  3. Ha kezd megszilárdulni felemeljük és a torta köré helyezzük a csokis oldalával a torta felé.
  4. Ahol összeér a fólia két vége ragasszuk meg egy kis darab cellux-szal.
  5. Várjuk meg a szilárdulást, majd ezt követően húzzuk le a fóliát a torta körül. 

Méret: 40 cm x 25 cm

Összetétel: kakaóvaj, cukor, színezők: E171, E172, E102, E104, E110, E129, E153, E132. Származási hely: EU.

Nyomokban tejet és szóját tartalmazhat. Tárolása: száraz, hűvös helyen, 16-20 fok között.

Keresés