Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Jack Daniel’s torta

Jack Daniel’s torta

Következő torta esetében egy újabb technikát mutatok be, mely egy nagyon egyszerű díszítési mód lesz.

Hozzávalók:

Eszközök:

 Elkészítés:

 1. Lépés:  A betöltött és kidermesztett torta burkolása.

Piskótáikat 20 cm átmérőjű sütőformában megsütjük, majd hagyjuk a piskótánkat teljesen kihűlni, csak ezt követően töltjük be a kívánt ízű krémmel, majd ismét hűtés következik. A fondant alá dolgozás a következő lépés, így forgatható tortadíszítő állványra helyezzük a tortát és hajlított nyelű kenőkés segítségével körbekenjük vajas krémmel a tortánkat és ki fagyasztjuk .

TIPP: ha több tortát készítünk egyszerre, és ezek közül esetleg több kerek forma is készül, akkor érdemes megjelölni valamivel a tortákat, hogy melyik torta kinek készül. Például írhatunk rá cetlit, vagy egyszerűen csak a vajas krémbe bele rajzoljuk vagy írjuk a torta nevét vagy jövőbeli tulajdonos nevének kezdőbetűjét. Ezen a tortán egy Whisky feliratot láthattok.  
                        <div class= Tartalomhoz tartozó címkék: fondant használata torta díszítés formatorta receptek

Keresés