Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Emeletes torta összeállítása

Emeletes torta összeállítása

1. Lépés:

Minden torta méretének megfelelő tortakartonra helyezzük el őket (pl. 24 cm átmérőjű tortához 24 cm átmérőjű kartont használjunk), kivétel a fő (alap) torta, amire kerül a többi szint. Az alaptortát mindig szélesebb tortakartonra tesszük. Ezt követően mérjük le a tortánk magasságát, és minden torta szinthez vágjuk a torta magasságának megfelelő hosszúságú emeletes torta tartó Torta tartó faoszlopok, melyeket a tortákba szúrunk (4-5 db farudacskát szúrjunk elszórtan, ezek támasztják meg a kartonra helyezett következő torta szintet), kivéve a legfelső szinthez.

2. Lépés:

Helyezzük rá az alsó szintre a középső méretű tortát.

3. Lépés:

Majd ismételjük meg ezt a legfelsővel is.

4. Lépés:

Végül egy Torta tartó faoszloppal tovább biztosítjuk az emeletes tortánkat úgy, hogy a rudacska egyik végét kihegyezve illesztjük a torta tetejére, és az összes szinten keresztül, egészen a torta alapjáig le, illetve beleszúrjuk a rudat (ebben az esetben fontos, hogy a pontosan dolgozzunk és a tortakartonokat előre a közepüknél lyukasszuk ki).

 

Egy kis videós segítség a Wiltontól:
 

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Tartalomhoz tartozó címkék: torta díszítés

Keresés