Eper mousse recept

Hozzávalók:
-
250 g friss eper
-
2 ek porcukor
-
1 tk vaníliakivonat
-
1 ek citromlé
-
200 ml habtejszín
-
1,5 tk zselatinpor + 2 ek víz
Elkészítés:
-
Az epret mosd meg, pürésítsd botmixerrel a porcukorral, citromlével és vaníliával.
-
A zselatint keverd el a vízzel, majd alacsony lángon melegítsd fel (ne forrald!).
-
Keverd hozzá az eperpüréhez.
-
A tejszínt verd kemény habbá, majd óvatosan forgasd bele az epres keveréket.
-
Töltsd poharakba, és tedd hűtőbe legalább 3 órára.
-
Díszítheted házi eperzselével, és friss eperrel.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!