Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Eper mousse recept

Eper mousse recept

Hozzávalók:

  • 250 g friss eper

  • 2 ek porcukor

  • 1 tk vaníliakivonat

  • 1 ek citromlé

  • 200 ml habtejszín

  • 1,5 tk zselatinpor + 2 ek víz

Elkészítés:

  1. Az epret mosd meg, pürésítsd botmixerrel a porcukorral, citromlével és vaníliával.

  2. A zselatint keverd el a vízzel, majd alacsony lángon melegítsd fel (ne forrald!).

  3. Keverd hozzá az eperpüréhez.

  4. A tejszínt verd kemény habbá, majd óvatosan forgasd bele az epres keveréket.

  5. Töltsd poharakba, és tedd hűtőbe legalább 3 órára.

  6. Díszítheted házi eperzselével, és friss eperrel.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Keresés