Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Epres mascarponés mousse pohárdesszert

Epres mascarponés mousse pohárdesszert

Hozzávalók:

  • 250 g friss eper

  • 2 ek méz vagy porcukor

  • 200 ml habtejszín

  • 200 gr mascarpone

  • 1 tk vaníliakivonat

  • 1 ek citromlé

Elkészítés:

  1. Az epret pürésítsd a mézzel.

  2. A mascarponét keverd össze a 1 tk vaníliakivonattal, majd add hozzá az epres pürét.

  3. A tejszínt verd fel, és forgasd bele a krémbe.

  4. Rétegezd pohárba, tehetsz bele édesmorzsát, epermousse-t, friss eperet, málnát stb. – ismételd.

  5. Hűtsd 1-2 órát, majd kínáld.

 

 

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Keresés