Epres mascarponés mousse pohárdesszert

Hozzávalók:
-
250 g friss eper
-
2 ek méz vagy porcukor
-
200 ml habtejszín
-
200 gr mascarpone
-
1 ek citromlé
Elkészítés:
-
Az epret pürésítsd a mézzel.
-
A mascarponét keverd össze a 1 tk vaníliakivonattal, majd add hozzá az epres pürét.
-
A tejszínt verd fel, és forgasd bele a krémbe.
-
Rétegezd pohárba, tehetsz bele édesmorzsát, epermousse-t, friss eperet, málnát stb. – ismételd.
-
Hűtsd 1-2 órát, majd kínáld.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!