Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Erdei állatos cucpake-k

Erdei állatos cucpake-k

Hozzávalók:

 

Eszközök:

 

Díszítési technika:

 

Elkészítés:

 1. Fondant színezése: használjunk lila ételszínező gélt a fehér fondant színezéséhez.
 2. Készítsük el a hódot
  fondant nyújtó segítségével nyújtsuk ki külön-külön a sötétbarna, világosbarna, fekete és fehér fondantot. A kör kiszúróval a sötétbarna fondantból kiszúrjuk a fejét. Utána az 1 A díszítőcső keskenyebb végével kiszúrunk 2 sötétbarna fület.
  Levél kiszúróval világosbarna bajszokat szúrunk ki “C” alakban. Fogpiszkálóval meghózzuk a bajuszra a vonalakat. Nedves ecsettel vagy ehető ecsetes ragasztóval a helyére illesszük. Fekete fondantból ovális kiszúróval elkészítjük az orrot és 1 A díszítőcső keskenyebb végével a szemeket. Ezeket is rögzítjük a körön. A fogakat fehér fondantból késsel kivágott téglalapból (kb. 2,8 cm X 1,6 cm) készítjük el úgy, hogy levél kiszúróval igazítjuk a szélét, hogy illeszkedjen a bajuszhoz. Közepén a vonalat fogpiszkálóval nyomjuk be. Erősítsük a fogakat is az archoz. A szemekre, hogy jobban kiemeljük rakjunk 1-1 pici fehér golyót.
 3. Készítsük el a görényt
  Nyújtsuk ki külön-külön a fekete, fehér és rózsaszín fondantot. Feketéből szúrjuk ki a fejét kör kiszúróval. Használjunk levél kiszúrót a szem hátterének kiszúrásához és a fülekhez. Nedves ecsettel ragasszuk kissé fejjel lefelé a fejre. A fülekhez vágjuk le kb. 1,25 cm-t a hegyes feléből. Kis részét rögzítsük a fejhez.
  Használjuk a körkiszúrót a fejtető kivágásához a fehér fondanthoz. Levél kiszúróval igazítsuk ki, hogy illeszkedjen a szem hátteréhez. 1A díszítőcsővel szúrjuk ki a fehér szemét. Szintén fehérből vágjunk ki kis téglalapot (kb. 1,6 X 1,9 cm) a hajnak és vágjunk bele réseket. Használjuk az ovális kiszúrót a rózsaszín fondanthoz az orr kiszúrásához. Ragasszuk fel az orrot, szemet és a haj bojtot. A szemre még 1-1 kisebb fekete kört és 1-1 pici fehér golyót is rögzítsünk.
 4. Készítsük el a borzot
  Nyújtsuk ki külön-külön a feketefehér és lila fondantot. Lilából szúrjuk ki a fejét a kör kiszúróval. Használjunk levél kiszúrót a szem hátterének kiszúrásához fehér fondantból. Nedves ecsettel ragasszuk kissé fejjel lefelé a fejre. A füleket lila fondantból szúrjunk ki ovális kiszúróval, az egyiket egészbe a másikat megfelezve ragasszuk a fejre. Az egész lila fülre ragasszunk egy kisebb fehér oválist is. Használjuk az ovális kiszúrót a fekete fondanthoz az orr kiszúrásához. És 1A díszítőcsővel szúrjunk ki 2 fekete szemet. Ragasszuk fel az orrot és a szemeket.
 5. Süssünk és hűtsünk ki 24 db cupcake-t.
  Készítsünk eldobható habzsákba 1M díszítőcsővel krémet. Nyomjunk a cupcake-kek tetejére 1-1 örvényt. Majd helyezzük rá a fondant fejeket.
Tartalomhoz tartozó címkék: gyerek torták

Keresés