Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ételfesték por - sötétzöld 1,5 gr

Ár:
990 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Ehető ételfesték por, amely alkalmas marcipán, fondant, dekorációs virágmassza felületi festésre szárazon és oldott állapotban is.

A CC ételfesték port feloldhatjuk minimum 40% tiszta alkoholban, vagy 1-2 csepp vanília vagy egyéb aromával vegyítve, továbbá olvasztott csokoládé és macaron színezésére is használhatjuk.

Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.090 Ft
Menny.:db

Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén

Szállítással kapcsolatos információk:

  • akár 24 órán belül,
  • 1090  Ft-tól (PACKETA, MPL vagy GLS),
  • Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés és előreutalás esetén (kivéve torta)!

Leírás

Ehető ételfesték por, amely alkalmas marcipán, fondant, dekorációs virágmassza felületi festésre szárazon és oldott állapotban is.

A CC ételfesték port feloldhatjuk minimum 40% tiszta alkoholban, vagy 1-2 csepp vanília vagy egyéb aromával vegyítve, továbbá olvasztott csokoládé és macaron színezésére is használhatjuk.

Fő felhasználási módok:

  • száraz ecsettel száraz felületre: könnyen beszínezheti vagy dekorálhatja a kívánt elemet,
  • árnyalás, maszkolás: alkalmas színátmenetek képzésére,
  • alkohollal hígítva: festményekhez, élénk, kontúros ecsetvonásokhoz, 
  • massza színezése: masszába gyúrva, 
  • lüszter és metál fényű porok: a felületre felvitt por egyedi és elegáns csillogást eredményez, 
  • fehércsokoládé festésre: olvasztott fehércsokoládéba keverve.

Nettó súly: 1,5 gr

Összetevők: színezék (kinolinsárga E104*, növényi szén E153, brilliant blue FCF E133).

Tárolás: fénytől védve.

*A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.

Önmagában nem fogyasztandó.

Termékkód: FUND11

Leírás és Paraméterek

Ehető ételfesték por, amely alkalmas marcipán, fondant, dekorációs virágmassza felületi festésre szárazon és oldott állapotban is.

A CC ételfesték port feloldhatjuk minimum 40% tiszta alkoholban, vagy 1-2 csepp vanília vagy egyéb aromával vegyítve, továbbá olvasztott csokoládé és macaron színezésére is használhatjuk.

Fő felhasználási módok:

  • száraz ecsettel száraz felületre: könnyen beszínezheti vagy dekorálhatja a kívánt elemet,
  • árnyalás, maszkolás: alkalmas színátmenetek képzésére,
  • alkohollal hígítva: festményekhez, élénk, kontúros ecsetvonásokhoz, 
  • massza színezése: masszába gyúrva, 
  • lüszter és metál fényű porok: a felületre felvitt por egyedi és elegáns csillogást eredményez, 
  • fehércsokoládé festésre: olvasztott fehércsokoládéba keverve.

Nettó súly: 1,5 gr

Összetevők: színezék (kinolinsárga E104*, növényi szén E153, brilliant blue FCF E133).

Tárolás: fénytől védve.

*A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.

Önmagában nem fogyasztandó.

Termékkód: FUND11

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

990 Ft

Ehető ételfesték por, amely alkalmas marcipán, fondant, dekorációs virágmassza felületi festésre szárazon és oldott állapotban is.

A CC ételfesték port feloldhatjuk minimum 40% tiszta alkoholban, vagy 1-2 csepp vanília vagy egyéb aromával vegyítve, továbbá olvasztott csokoládé és macaron színezésére is használhatjuk.

990 Ft

Ehető ételfesték por, amely alkalmas marcipán, fondant, dekorációs virágmassza felületi festésre szárazon és oldott állapotban is.

A CC ételfesték port feloldhatjuk minimum 40% tiszta alkoholban, vagy 1-2 csepp vanília vagy egyéb aromával vegyítve, továbbá olvasztott csokoládé és macaron színezésére is használhatjuk.

990 Ft

Ehető ételfesték por, amely alkalmas marcipán, fondant, dekorációs virágmassza felületi festésre szárazon és oldott állapotban is.

A CC ételfesték port feloldhatjuk minimum 40% tiszta alkoholban, vagy 1-2 csepp vanília vagy egyéb aromával vegyítve, továbbá olvasztott csokoládé és macaron színezésére is használhatjuk.

1.190 Ft

A Cake Company PREMIUM továbbfejlesztett gél állagú ételfestékének megújulási folyamata során az alábbi célokat tűztük ki magunk elé:

  • koncentráltabb összetétel
  • élénkebb, gazdagabb, mélyebb árnyalatok előállítása
  • csak minimális (fogpiszkálónyi) mennyiségű ételfesték használata
  • nem változtatja meg az alapanyagaink állagát,

legyen szó akár cukormáz, fondant, marcipán, tejszín, tészta, piskóta vagy egyéb más ételek színezéséről.

1.190 Ft

A Cake Company PREMIUM továbbfejlesztett gél állagú ételfestékének megújulási folyamata során az alábbi célokat tűztük ki magunk elé:

  • koncentráltabb összetétel
  • élénkebb, gazdagabb, mélyebb árnyalatok előállítása
  • csak minimális (fogpiszkálónyi) mennyiségű ételfesték használata
  • nem változtatja meg az alapanyagaink állagát,

legyen szó akár cukormáz, fondant, marcipán, tejszín, tészta, piskóta vagy egyéb más ételek színezéséről.

1.190 Ft

A Cake Company PREMIUM továbbfejlesztett gél állagú ételfestékének megújulási folyamata során az alábbi célokat tűztük ki magunk elé:

  • koncentráltabb összetétel
  • élénkebb, gazdagabb, mélyebb árnyalatok előállítása
  • csak minimális (fogpiszkálónyi) mennyiségű ételfesték használata
  • nem változtatja meg az alapanyagaink állagát,

legyen szó akár cukormáz, fondant, marcipán, tejszín, tészta, piskóta vagy egyéb más ételek színezéséről.

1.190 Ft

A Cake Company PREMIUM továbbfejlesztett gél állagú ételfestékének megújulási folyamata során az alábbi célokat tűztük ki magunk elé:

  • koncentráltabb összetétel
  • élénkebb, gazdagabb, mélyebb árnyalatok előállítása
  • csak minimális (fogpiszkálónyi) mennyiségű ételfesték használata
  • nem változtatja meg az alapanyagaink állagát,

legyen szó akár cukormáz, fondant, marcipán, tejszín, tészta, piskóta vagy egyéb más ételek színezéséről.

1.190 Ft

A Cake Company PREMIUM továbbfejlesztett gél állagú ételfestékének megújulási folyamata során az alábbi célokat tűztük ki magunk elé:

  • koncentráltabb összetétel
  • élénkebb, gazdagabb, mélyebb árnyalatok előállítása
  • csak minimális (fogpiszkálónyi) mennyiségű ételfesték használata
  • nem változtatja meg az alapanyagaink állagát,

legyen szó akár cukormáz, fondant, marcipán, tejszín, tészta, piskóta vagy egyéb más ételek színezéséről.

Keresés