Fagylalt torta készítése
                                
            Hozzávalók:
- kedvenc, lágy vanília fagylalt/ jégkrém
 - kedvenc, enyhén lágy narancs sorbet
 - 1 db narancs vagy 2 db mandarin
 - szeletelt, pirított mandula
 
Eszközök:
- Töltött Mini Torta forma (4 db forma egy dobozban )
 - Spatula
 
Elkészítés:
- Tekerjük körbe a Töltött Mini Torta forma (4 db forma egy dobozban) peremét egy sütőpapír darabbal, hogy nyúljon túl legalább 2 cm-rel a tortaformán.
 - Töltsük meg a lágy vanília fagyival tortaforma külső peremét és tegyük a fagyasztóba legalább 4 órára.
 - Borítsuk ki a fagyit a Töltött Mini Torta formából és húzzuk le róla a sütőpapírt, közepén egy üreget kapunk.
 - Töltsük meg az üreget narancs sorbettel, majd a másik torta formával is járjunk el hasonlóképpen és fordítsuk rá az első rétegre a második fagylalt tortánkat.
 - Gyorsan dolgozzunk és simítsuk el a fagylalt torta tetejét és oldalát a spatula segítségével, és díszítsük az előre pirított mandula szeletekkel a fagylalt torta oldalát.
 - Ismét órán vagy egy éjszakán át tegyük a mélyhűtőbe.
 - A tálalás előtt 10 perccel vegyük ki a fagyasztóból és díszítsük naranccsal, vagy mandarin szeletekkel a tetejét.
 
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontba. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

