Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fánk és gyümölcs saslik

Fánk és gyümölcs saslik

Olvasszuk fel a Candy Melts-et a csomagoláson feltüntetett utasítás szerint. Kisebb tálkákban készítsük ki a szóráshoz használt cukrokat, nonpareilseket.

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Olvasszuk fel a Candy Melts-et a csomagoláson feltüntetett utasítás szerint. Kisebb tálkákban készítsük ki a szóráshoz használt cukrokat, nonpareilseket.
  2. Szúrjuk a nyalóka pálcikára a fánkokat és gyümölcsöket felváltva. Mártsuk az olvasztott Candy Melts-be és szórjuk meg színes cukrokkal.
  3. Helyezzük zsírpapírra az elkészült nyársakat és hagyjuk hűlni 10-15 percig.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Tartalomhoz tartozó címkék: cake pop receptek farsangi fánk receptek

Keresés