Forma torták díszítése

Több sütőforma közül is választhatunk az oldalon, mi most egy kastély/lovagi vár torta díszítését fogjuk bemutatni.
1. Lépés:
A kihűlt piskótánkat (5 cm magas) körben fehér vajkrémmel bevonjuk, hogy csak a vár formája látszódjon. Az apró részeket No. 3-as kinyomócső segítségével tudjuk krémmel bevonni.
2. Lépés:
Húzzuk ki a fő vonalalkat és részleteket az No. 3-as kinyomócsővel.
3. Lépés:
Haladjunk tovább apró részletek kiemelésével. Húzzunk vonalakat, cikk-cakkokat, és továbbra is az No. 3-as kinyomócsővel dolgozzunk.
4. Lépés:
Most cseréljük le a kinyomócsövünket No. 21-es csillag formájúra, és ezzel készítsük el a vár tetejét.
5. Lépés:
Végül az No. 21-es csillag formájú díszítőcsővel csillagozzuk végig a tortánkat, majd apró virágokkal és levél formájú No 352-es kinyomócsővel készített levélkékkel díszítsük az előkertet.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékek menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!