Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fű készítése habzsákkal

Fű készítése habzsákkal

Most pedig megmutatjuk a cupcake díszítését egy habzsákkal készített füvet és annak technikáját. Szükségünk lesz ehhez egy eldobható habzsákra, azon kívül egy No. 233-as díszítőcsőre, egy standard csatolófejre (aminek segítségével rögzítjük a habzsákhoz a kinyomócsövünket), és  levélzöld színű ételszínezővel színezett vajkrémre.

1. Lépés:

A cupcake díszítésének megkezdése előtt a habzsákunkba helyezzük bele a 233-as díszítőcsövet, rögzítsük a standard csatolófejjel, és töltsük félig habzsákunkat az előre megszínezett krémmel. Tartsuk a zsákunkat 90° -os szögben (habzsák helyes tartása). A kinyomócsövünket alig tartsuk el a cupcake  felszínétől, miközben a habzsákunkat megnyomva megjelennek az első fűszálak. Ha elértük a megfelelő hosszúságot, a habzsák nyomását befejezve felemeljük a kinyomócsövünket.

2. Lépés:

Haladjunk tovább a “pöttyözéssel”, egészen addig, míg a sütnek teljes felületét nem borítja a krémünk.

 

 

 

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontba. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Tartalomhoz tartozó címkék: habzsákos torta díszítés

Keresés