Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Glükózszirup - 500gr

Ár:
1.090 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Használjuk a Glükózszirup - 500gr otthon készített fondanthoz adva, így rugalmasabb, kezelhetőbb és könnyebben formázhatóbb lesz.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.391 Ft
Menny.:db

Leírás

Használjuk a Glükózszirup - 500gr otthon készített fondanthoz adva, így rugalmasabb, kezelhetőbb és könnyebben formázhatóbb  lesz a fondantunkból készített virágok, figurák és torta dekorációk, és bevonók.

Mennyiség: 500g
Termékkód: 180219

Leírás és Paraméterek

Használjuk a Glükózszirup - 500gr otthon készített fondanthoz adva, így rugalmasabb, kezelhetőbb és könnyebben formázhatóbb  lesz a fondantunkból készített virágok, figurák és torta dekorációk, és bevonók.

Mennyiség: 500g
Termékkód: 180219

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 12. 27.

Hasonló termékek

990 Ft
A liofilizálás fagyasztva szárítást jelent, ahol az eljárás során elvonják a gyümölcsökben található vizet. A végeredmény egy egészséges, intenzív ízű, ropogós gyümölcs chips.
890 Ft
Glükózszirupot használjuk az otthon készített fondanthoz adva, így rugalmasabb, kezelhetőbb és könnyebben formázhatóbb  lesz.
790 Ft
Nincs ünnep kandírozott citrom nélkül. A kandírozott citrom lehet önálló rágcsálnivaló vagy az ünnepi sütemények része, klasszikusan például a püspökkenyérben használhatjuk, amihez még adhatunk mogyorót, diót vagy mandulát, csokoládédarabokat, egyéb kandírozott gyümölcsöt.
790 Ft 620 Ft
-22%
Állati eredetű természetes alapanyag, hideg és meleg desszertek készítésére is alkalmas. Méret: 23 cm x 7,5 cm egy lap, a csomagolásban összesen 10 extra hosszú lapzselatin, a normál lapzselatinnál kb. 2 x nagyobb.
1.490 Ft
A liofilizálás fagyasztva szárítást jelent, ahol az eljárás során elvonják a gyümölcsökben található vizet. A végeredmény egy egészséges, intenzív ízű, ropogós gyümölcs chips.
1.590 Ft
Marcipánmassza segítségével, kiválóan tudjuk bevonni tortáinkat, süteményeinket, díszíthetjük vele is azokat.
590 Ft
Nincs ünnep kandírozott narancs- vagy citromhéj nélkül. A kandírozott narancshéj lehet önálló rágcsálnivaló vagy az ünnepi sütemények része, klasszikusan például a püspökkenyérben használhatjuk, amihez még adhatunk mogyorót, diót vagy mandulát, csokoládédarabokat, egyéb kandírozott gyümölcsöt.
550 Ft
Átlátszó hideg zselé, mellyel torta ostyákat vonhatunk be, vizes hatást kelthetünk, amennyiben horgászós, vizes, tengerpartos tortát szeretnénk készíteni.

Keresés