Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kaktusz készítése habzsákkal

Kaktusz készítése habzsákkal

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Süssük meg a habcsókot. Készítsük el a habcsók keveréket a csomagolásom feltüntetett utasításnak megfelelően. Kombináljuk a moha zöld, a sárga és az égszínkék színezőgélt, hogy megkapjuk a kaktusz zöld színt. Színezzük ezzel a színkombinációval a habcsók alapunkat.
    Majd töltsük no. 199 díszítőcsővel felszerelt habzsákba. A sütőlapot béleljük ki sütőpapírral és arra nyomjunk kihúzható csillag technikával kaktuszokat. Az előírásnak megfelelően süssük meg majd hűtsük ki.
  2. Készítsük el a royal icingotKészítsük el a recept utasításait követve a royal icingot. Tartalékoljunk belőle 1/4 csésze fehéret. Kombináljuk a pink és az égszínkék gélt a világos magenta szín eléréséig. Színezzük vele a maradék royal icingot.
  3. Díszítsük a kaktuszainkat. Egy no. 18 díszítőcsővel ellátott habzsákot töltsünk meg a magenta színű royal icinggal és minden kaktusz tetejére nyomjunk egy pici szélrózsát.
    No. 2 díszítőcsővel felszerelt habzsákba töltsünk fehér royal icingot és pont díszítéssel készítsük el a kaktuszok tűleveleit.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Keresés