Hímzett őszi falevél torta

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Süssük meg a tortát. Készítsük el a tésztát a recept utasításai szerint. Osszuk három egyenlő részre.
    Narancssárga, aranysárga és citrom-sárga ételszínező géllel színezünk meg egy-egy adag tésztát.
    Süssük és hűtsük le a három lapot. Vágjuk le 2,5 cm magasra a lapokat.
  2. Színezzük a krémet. Fekete géllel színezzünk be 4 csésze cukormázat. Ezzel a fekete mázzal töltsük be a tortánkat és vonjuk be vele kívülről is simára.
    Narancssárga, aranysárga, citromsárga és a karácsony piros gélekkel színezzünk be  hat 1/3 csésze krémet különböző árnyalatú vörös, narancs és sárga színűekre. Az indához ¼ csésze cukormázat nagyon halványpirosra kell színezni a karácsony piros géllel.
  3. Díszítsük a tortát. Fogpiszkálóval rajzoljuk meg a tortára a mintát.
    Készítsünk elő hét habzsákot no. 2 díszítőcsövekkel. Töltsük meg külön-külön a különféle színű cukormázakkal. Vékony vonalak segítségével töltsük ki az előre megrajzolt mintáinkat.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!