Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Olvadó hóember keksz

Olvadó hóember keksz

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Készítsük el a kekszeket egy nappal korábban. Készítsük el a keksz tésztát a recept utasításai alapján. Vágjuk ki a formákat a penge és a sablonok segítségével. Süssük meg majd hűtsük le a kekszeket.
  2. Készítsük el a royal icing-ot. A recept előírásait követve készítsük el a royal icing-ot. Osszuk el az icing-ot! Színezzünk fél csészényit feketére. 1/2 csészényit pirosra a 2 féle piros szín keverésével. A maradékot hagyjuk fehéren.
  3. Készítsük elő a habzsákot. A fehér icing -gal töltsük meg a habzsákot. A kekszeket vonjuk be a fehér mázzal majd a széleit szórjuk meg a fehér nonpareils-sel.
  4. Díszítsük ki a kekszeket. Készítsük el a pillecukor fejeket. Ollóval vágjuk le a a pillecukor 1/3 részét. Fogpiszkálóval készítsünk rá lyukakat a szemeknek meg az orrnak. Cukoríróval rajzoljuk meg a száját. és ragasszuk a szemeket és az orrot a helyére. Majd egy kis royal icing-gal rögzítsük a kekszre. Ragasszunk fekete gyöngyöt a gomboknak és rajzoljuk meg a karokat. Hagyjuk egy napig száradni.
    Spatula segítségével fekete roxal icing-gal vonjuk be a kalapokat. No. 3 díszítőcsővel felszerelt habzsákba töltsük a piros royal icing-ot és rajzoljuk meg vele a kalap szalagot. majd ragasszuk a icinggal a nagy kekszekre a kalapokat.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

 

Keresés