Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hullám készítése habzsákkal

Hullám készítése habzsákkal

Most pedig megmutatjuk a torta díszítését tenger hullámokhoz hasonló mintákkal. Szükségünk lesz ehhez egy eldobható habzsákra, azon kívül egy No. 16-os kinyomócsőre, egy standard csatolófejre (aminek segítségével rögzítjük a habzsákhoz a kinyomócsövünket), és  lila színű ételszínező géllel színezett vajkrémre.

1. Lépés:

A torta díszítésének megkezdése előtt a habzsákunkba helyezzük bele a No. 16-os kinyomócsövet, rögzítsük a standard csatolófejjel, és töltsük félig habzsákunkat az előre megszínezett krémmel. Tartsuk a habzsákunkat 45°-os szögben, három óránál (habzsák helyes tartása) – bal kezesek pedig 9 óránál.

2. Lépés:

A torta díszítését kezdjük a habzsák egyenletes erősségű nyomásával, és kanyarítsunk lefelé a kinyomócsövünkkel egy ívet, amit jobbra tartással fejezzünk be. Úgy képzeljük ezt el, mintha egy ceruzát fognánk a kezünkben és éppen e C betűt rajzolnánk.

3. Lépés:

Folytassuk a torta díszítését egyenletes habzsák nyomással addig, amíg körbe nem értünk a tortánkon.

4. Lépés:

Ha körbe értünk a tortánkon, fejezzük be a habzsák nyomását, és ezt követően emeljük fel a kinyomócsövet a mintáról.

 

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Tartalomhoz tartozó címkék: habzsákos torta díszítés

Keresés