Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hurok készítése habzsákkal

Hurok készítése habzsákkal

Most pedig megmutatjuk a torta díszítését kis “e” betűk láncolatok mintával. Szükségünk lesz ehhez egy eldobható habzsákra, azon kívül egy No. 16-os kinyomócsőre, egy standard csatolófejre (aminek segítségével rögzítjük a habzsákhoz a kinyomócsövünket), és  sárga színű ételszínező géllel színezett vajkrémre.

1. Lépés:

A torta díszítésének megkezdése előtt a habzsákunkba helyezzük bele a No. 16-os kinyomócsőve, rögzítsük a standard csatolófejjel, és töltsük félig habzsákunkat az előre megszínezett krémmel. Tartsuk a habzsákunkat 45°-os szögben, három óránál (habzsák helyes tartása) – balkezesek 9 óránál. A kinyomócsövünket alig tartsuk el a tortánk felszínétől, és kövessünk a torta díszítése során annak szélét, miközben a habzsákunkat egyenletesen nyomjuk. A haladási irány balról-jobbra történik, fentről-lefelé.

2. Lépés:

A habzsák egyenletes erősségű nyomásával kanyarítsunk lefelé a kinyomócsövünkkel egy ívet, amit jobbra tartással fejezünk be. Úgy képzeljük ezt el, mintha egy ceruzát fognánk a kezünkben és éppen kis e betűt rajzolnánk.

3. Lépés:

Folytassuk a torta díszítését addig, egyenletes habzsák nyomással, amíg körbe nem értünk a tortánkon. Ha körbeértünk a tortánkon, fejezzük be a habzsák nyomását, és ezt követően emeljük fel a kinyomócsövet a mintáról.

 

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Keresés