Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Húsvéti Nyusziarc torta

Húsvéti Nyusziarc torta

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés:

  1. A kiválasztott torta receptünket követve süssük meg a piskótánkat a nyuszi sütőformában, majd hagyjuk teljesen kihűlni.
  2. Dekoráljuk ki a kihűlt piskótánkat! Egy eldobható habzsákot szereljünk fel az no. 21-es csillag díszítőcsővel (ehhez segítségünkre lehet egy standard csatoló fej is) majd töltsük meg a habzsákot a fehérre színezett vajkrémmel.
    1. Csillag minta technikával dekoráljuk ki a nyuszi fej alakú piskótánkat. A dekorálásból hagyjuk ki a nyuszi fülek belsejét.
    2. Színezzünk meg egy kis adag vajkrémet a rózsaszín ételszínező géllel majd ezt töltsük be egy eldobható habzsákba.
    3. A rózsaszín vajkrémmel kenjük körbe a nyuszi fül belsejét illetve rajzoljuk meg a nyuszi szemeit és orrát is egyaránt.
  3. Szórjuk a vegyes nonpareils szórócukrot a nyuszi fül belsejébe.

Keresés