Húsvéti répás cupcake

 

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Készítsük el a muffinokat.  A recept előírásainak megfelelően készítsük el a csokis muffint és hűtsük ki.
  2. A cupcakek díszítése. Készítsük el külön-külön a recept utasításai szerint a fehér és a csokis vajkrémet. A fehér vajkrém nagyobb részér színezzük narancssárgára, kisebb részét pedig zöldre.
    A csokis vajkrémmel Spatula segítségével kenjük be e muffinokat, szórjuk meg a csokis keksz morzsával és tegyük hűtőbe kb. 15 percre.
  3. Készítsük el a répákat. Éles kés segítségével vágjuk ki a muffinok közepét. A keletkező lyukakat töltsük meg No. 1A díszítőcsővel felszerelt habzsák segítségével narancssárga vajkrémmel úgy hogy kicsit magasabban végződjön, mint a csokis krém. No. 352 díszítőcsővel felszerelt eldobható habzsákot töltsük meg zöld vajkrémmel, és húzzuk meg a répák leveleit.

Videós segítség: https://www.youtube.com/watch?v=oC17RN3pdqQ

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékek menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!