Kosár
Különleges ajánlataink
- 2.990 FtKerek, vastag, erős tortadob arany színben. Ajánljuk emeletes torták, ünnepi, alkalmi torták tálalásához, mert a tortadob nagyobb súlyú desszertek kínálásához.
- 3.290 Ft
Prémium minőségű, mandula ízesítésű fondant tortadekorációhoz! A CC Fondant tökéletes választás, ha egy olyan burkolómasszát keresel, amely könnyen nyújtható, nem repedezik, és megőrzi frissességét. Mostantól praktikus, visszazárható csomagolásban érhető el!
- 2.490 FtMarcipán figura - Apró virágok sárga színben 20 db
- 2.190 FtMarcipán focilabda és focicipő.
- 3.290 Ft
Kreatív díszítés kis adagokkal is! A CC Fondant - tenger színei 5x100 g ideális kisebb tortákhoz, apró részletekhez vagy kísérletező kedvű cukrászoknak. Könnyen kezelhető és mindig tökéletes végeredményt garantál.
- Kiszerelés: Praktikus, 5x100 gr-os csomag.
- Tökéletes kezdőknek: Egyszerűen formázható, nem ragad, nem repedezik.
- Használatra kész: Gyorsan és könnyen nyújtható.
Rendelj most, és fedezd fel a tortadíszítés örömét ezzel a kiváló fondanttal! - színek a csomagban: fehér, világoskék, égszínkék, középkék, fekete
- 2.790 Ft
Narancssárga színű, vegyes mintájú szórócukor a esküvői, karácsonyi, alkalmi süteményeket, tortákat, kalácsokat, cake-pop-kat, desszerteket tehetjük vele igazán hangulatossá.
- 7.990 FtValódi belga csokoládéból készült 70%-os kakaó szárazanyag tartalommal készült étcsokoládé pasztilla.
- 1.790 FtMarcipán figura - Francia bulldog
- 1.390 Ft
A Cake Company PREMIUM továbbfejlesztett gél állagú ételfestékének megújulási folyamata során az alábbi célokat tűztük ki magunk elé:
- koncentráltabb összetétel
- élénkebb, gazdagabb, mélyebb árnyalatok előállítása
- csak minimális (fogpiszkálónyi) mennyiségű ételfesték használata
- nem változtatja meg az alapanyagaink állagát,
legyen szó akár cukormáz, fondant, marcipán, tejszín, tészta, piskóta vagy egyéb más ételek színezéséről.
- 1.390 Ft
A Cake Company PREMIUM továbbfejlesztett gél állagú ételfestékének megújulási folyamata során az alábbi célokat tűztük ki magunk elé:
- koncentráltabb összetétel
- élénkebb, gazdagabb, mélyebb árnyalatok előállítása
- csak minimális (fogpiszkálónyi) mennyiségű ételfesték használata
- nem változtatja meg az alapanyagaink állagát,
legyen szó akár cukormáz, fondant, marcipán, tejszín, tészta, piskóta vagy egyéb más ételek színezéséről.