Különleges ajánlataink
A Cake Company PREMIUM továbbfejlesztett gél állagú ételfestékének megújulási folyamata során az alábbi célokat tűztük ki magunk elé:
- koncentráltabb összetétel
- élénkebb, gazdagabb, mélyebb árnyalatok előállítása
- csak minimális (fogpiszkálónyi) mennyiségű ételfesték használata
- nem változtatja meg az alapanyagaink állagát,
legyen szó akár cukormáz, fondant, marcipán, tejszín, tészta, piskóta vagy egyéb más ételek színezéséről.
Gél állagú ételszínezék professzionális használatra.
Töltőtömeg: 30 g
Kívül-belül megújult Cake Company PRÉMIUM termékcsalád. Miben más az új fondant, mint az eddigi?
- selymesebb, lágyabb tapintású
- rugalmas, könnyen nyújtható, elvékonyítható, ennek köszönhető, hogy nem szakad
- textúrája egynemű, nincsenek benne apró cukorszemcsék
- azonnal formázható, tasakból kivéve akár gyerekek is rögtön használni tudják, nem kemény
- nagyon finom mind a három íz (mandula, vanília, eper)
Kívül-belül megújult Cake Company PRÉMIUM termékcsalád. Miben más az új fondant, mint az eddigi?
- selymesebb, lágyabb tapintású
- rugalmas, könnyen nyújtható, elvékonyítható, ennek köszönhető, hogy nem szakad
- textúrája egynemű, nincsenek benne apró cukorszemcsék
- azonnal formázható, tasakból kivéve akár gyerekek is rögtön használni tudják, nem kemény
- nagyon finom mind a három íz (mandula, vanília, eper)
- színek a csomagban: rózsaszín, sárga, világoszöld, világoslila, narancssárga
A vegyes színű cukorvirágokból álló szettet nemcsak torták, hanem muffinok, kekszek, cake popok, süti desszertek, sütemény jégkrémek, sőt bonbonok díszítésére is használhatjuk.
Gél állagú ételszínezék professzionális használatra.
Töltőtömeg: 30 g
Kívül-belül megújult Cake Company PRÉMIUM termékcsalád. Miben más az új fondant, mint az eddigi?
- selymesebb, lágyabb tapintású
- rugalmas, könnyen nyújtható, elvékonyítható, ennek köszönhető, hogy nem szakad
- textúrája egynemű, nincsenek benne apró cukorszemcsék
- azonnal formázható, tasakból kivéve akár gyerekek is rögtön használni tudják, nem kemény
- nagyon finom mind a három íz (mandula, vanília, eper)
Kívül-belül megújult Cake Company PRÉMIUM termékcsalád. Miben más az új fondant, mint az eddigi?
- selymesebb, lágyabb tapintású
- rugalmas, könnyen nyújtható, elvékonyítható, ennek köszönhető, hogy nem szakad
- textúrája egynemű, nincsenek benne apró cukorszemcsék
- azonnal formázható, tasakból kivéve akár gyerekek is rögtön használni tudják, nem kemény
- nagyon finom mind a három íz (mandula, vanília, eper)
A Cake Company PREMIUM továbbfejlesztett gél állagú ételfestékének megújulási folyamata során az alábbi célokat tűztük ki magunk elé:
- koncentráltabb összetétel
- élénkebb, gazdagabb, mélyebb árnyalatok előállítása
- csak minimális (fogpiszkálónyi) mennyiségű ételfesték használata
- nem változtatja meg az alapanyagaink állagát,
legyen szó akár cukormáz, fondant, marcipán, tejszín, tészta, piskóta vagy egyéb más ételek színezéséről.