Különleges ajánlataink
Ezüst metál színű, fényes nonparelis cukorgyöngyöcskék 80 gr kiszerelésben.
Méret: 1 mm
A torta ostyát, egyszerűen, csak a vékonyan krémmel borított torta tetejére helyezzük és már kész is! Legegyszerűbb és leggyorsabb díszítés!
Méret: 20 cm átmérő.
Összetevők: burgonyakeményítő, pálmaolaj, víz, növényi olaj, E1520, nedvesítő E422, emulgeáló E433, konzerváló E202, E218, anti-oxidáns E300, savanyúság szabályozó E 330, növényi kivonat: sáfrány, színezők: E102, E104, E110, E122, E124, E131, E133, E151, E155, E162.
Gél állagú ételszínezék professzionális használatra.
Töltőtömeg: 30 g
Csokoládé, Vaj, Fondant, Krém, Ganache színezéséhez ajánljuk.
SuperiOil termékeink 30ml-es kiszerelésben kapható, olajalapú ételszínezékek. Kiválóak ugyanolyan élénk, erős színek elérésére magas olaj- vagy zsírtartalmú sütőanyagokban, mint gélfestékeink a könnyebben színezhető összetevőkben.
A fehércsokoládés bevonó fényes felületet biztosít a desszertek felületén. Roppanós, mint a csokoládé, emellett fehércsokoládé ízzel rendelkezik.
Felhasználásakor nincs szükség temperálásra, így könnyen és gyorsan tudunk vele dolgozni.
Mennyiség: 500 gr.
Kívül-belül megújult Cake Company PRÉMIUM termékcsalád. Miben más az új fondant, mint az eddigi?
- selymesebb, lágyabb tapintású
- rugalmas, könnyen nyújtható, elvékonyítható, ennek köszönhető, hogy nem szakad
- textúrája egynemű, nincsenek benne apró cukorszemcsék
- azonnal formázható, tasakból kivéve akár gyerekek is rögtön használni tudják, nem kemény
- nagyon finom mind a három íz (mandula, vanília, eper)
Gél állagú ételszínezék professzionális használatra.
Töltőtömeg: 30 g
Dekorációs porfesték, amely alkalmas marcipán, fondant, dekorációs virágmassza felületi festésre szárazon és oldott állapotban is.
A CC ételfesték port feloldhatjuk minimum 40% tiszta alkoholban, vagy 1-2 csepp vanília vagy egyéb aromával vegyítve, továbbá olvasztott csokoládé és macaron színezésére is használhatjuk.
A Cake Company PREMIUM továbbfejlesztett gél állagú ételfestékének megújulási folyamata során az alábbi célokat tűztük ki magunk elé:
- koncentráltabb összetétel
- élénkebb, gazdagabb, mélyebb árnyalatok előállítása
- csak minimális (fogpiszkálónyi) mennyiségű ételfesték használata
- nem változtatja meg az alapanyagaink állagát,
legyen szó akár cukormáz, fondant, marcipán, tejszín, tészta, piskóta vagy egyéb más ételek színezéséről.