Különleges ajánlataink
Kívül-belül megújult Cake Company PRÉMIUM termékcsalád. Miben más az új fondant, mint az eddigi?
- selymesebb, lágyabb tapintású
- rugalmas, könnyen nyújtható, elvékonyítható, ennek köszönhető, hogy nem szakad
- textúrája egynemű, nincsenek benne apró cukorszemcsék
- azonnal formázható, tasakból kivéve akár gyerekek is rögtön használni tudják, nem kemény
- nagyon finom mind a három íz (mandula, vanília, eper)
Ehető ételfesték por, amely alkalmas marcipán, fondant, dekorációs virágmassza felületi festésre szárazon és oldott állapotban is.
A CC ételfesték port feloldhatjuk minimum 40% tiszta alkoholban, vagy 1-2 csepp vanília vagy egyéb aromával vegyítve, továbbá olvasztott csokoládé és macaron színezésére is használhatjuk.
Cukorfigura róka cukormasszából készült tortadísz.
Kék színű dekor kristály szórócukorral süteményeket, tortákat, kalácsokat, cake-pop-kat, desszerteket tehetünk igazán hangulatossá.
A Cake Company PREMIUM továbbfejlesztett gél állagú ételfestékének megújulási folyamata során az alábbi célokat tűztük ki magunk elé:
- koncentráltabb összetétel
- élénkebb, gazdagabb, mélyebb árnyalatok előállítása
- csak minimális (fogpiszkálónyi) mennyiségű ételfesték használata
- nem változtatja meg az alapanyagaink állagát,
legyen szó akár cukormáz, fondant, marcipán, tejszín, tészta, piskóta vagy egyéb más ételek színezéséről.
A Cake Company PREMIUM továbbfejlesztett gél állagú ételfestékének megújulási folyamata során az alábbi célokat tűztük ki magunk elé:
- koncentráltabb összetétel
- élénkebb, gazdagabb, mélyebb árnyalatok előállítása
- csak minimális (fogpiszkálónyi) mennyiségű ételfesték használata
- nem változtatja meg az alapanyagaink állagát,
legyen szó akár cukormáz, fondant, marcipán, tejszín, tészta, piskóta vagy egyéb más ételek színezéséről.
A workshopon mindenki elkészíti a saját barna hajú álló baba cukorfiguráját Balogh Zsanett munkája alapján, és az ő közreműködésével, instrukcióival. A tanfolyamon megtanuljuk milyen modellező eszközökre van szükségünk, mit-mire használunk. Megbeszéljük azt is melyik cukormassza alkalmas a figurák és cukor díszek készítéséhez, hogyan dolgozzunk vele, hogyan színezzük, tároljuk és használjuk azt.
A tanfolyam kezdésének időpontja délelőtt: 10:00 óra, várható befejezése: 15:00 óra.
Szeretnél részt venni a workshopon? Görgess lejjebb és egy lépésben már jelentkezhetsz is!
Kérdés esetén hívj minket a 0630/815-8860-as telefonszámon, vagy írj nekünk az info@edesizek.hu e-mail címre!