Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Különleges ajánlataink

890 Ft

Kívül-belül megújult Cake Company PRÉMIUM termékcsalád. Miben más az új fondant, mint az eddigi?

  • selymesebb, lágyabb tapintású
  • rugalmas, könnyen nyújtható, elvékonyítható, ennek köszönhető, hogy nem szakad
  • textúrája egynemű, nincsenek benne apró cukorszemcsék
  • azonnal formázható, tasakból kivéve akár gyerekek is rögtön használni tudják, nem kemény
  • nagyon finom mind a három íz (mandula, vanília, eper)
990 Ft

Ehető ételfesték por, amely alkalmas marcipán, fondant, dekorációs virágmassza felületi festésre szárazon és oldott állapotban is.

A CC ételfesték port feloldhatjuk minimum 40% tiszta alkoholban, vagy 1-2 csepp vanília vagy egyéb aromával vegyítve, továbbá olvasztott csokoládé és macaron színezésére is használhatjuk.

2.490 Ft
Ezek a gyönyörű színű és szépen kidolgozott cukor szemekkel bátran díszítsük süteményeinket, tortáinkat, muffint vagy cake pop-ot.
2.990 Ft

Cukorfigura róka cukormasszából készült tortadísz.

1.190 Ft

Kék színű dekor kristály szórócukorral süteményeket, tortákat, kalácsokat, cake-pop-kat, desszerteket tehetünk igazán hangulatossá.

1.190 Ft

A Cake Company PREMIUM továbbfejlesztett gél állagú ételfestékének megújulási folyamata során az alábbi célokat tűztük ki magunk elé:

  • koncentráltabb összetétel
  • élénkebb, gazdagabb, mélyebb árnyalatok előállítása
  • csak minimális (fogpiszkálónyi) mennyiségű ételfesték használata
  • nem változtatja meg az alapanyagaink állagát,

legyen szó akár cukormáz, fondant, marcipán, tejszín, tészta, piskóta vagy egyéb más ételek színezéséről.

1.190 Ft

A Cake Company PREMIUM továbbfejlesztett gél állagú ételfestékének megújulási folyamata során az alábbi célokat tűztük ki magunk elé:

  • koncentráltabb összetétel
  • élénkebb, gazdagabb, mélyebb árnyalatok előállítása
  • csak minimális (fogpiszkálónyi) mennyiségű ételfesték használata
  • nem változtatja meg az alapanyagaink állagát,

legyen szó akár cukormáz, fondant, marcipán, tejszín, tészta, piskóta vagy egyéb más ételek színezéséről.

30.000 Ft

A workshopon mindenki elkészíti a saját barna hajú álló baba cukorfiguráját Balogh Zsanett munkája alapján, és az ő közreműködésével, instrukcióival. A tanfolyamon megtanuljuk milyen modellező eszközökre van szükségünk, mit-mire használunk. Megbeszéljük azt is melyik cukormassza alkalmas a figurák és cukor díszek készítéséhez, hogyan dolgozzunk vele, hogyan színezzük, tároljuk és használjuk azt.

A tanfolyam kezdésének időpontja délelőtt: 10:00 óra, várható befejezése: 15:00 óra.

Szeretnél részt venni a workshopon? Görgess lejjebb és egy lépésben már jelentkezhetsz is!

Kérdés esetén hívj minket a 0630/815-8860-as telefonszámon, vagy írj nekünk az info@edesizek.hu e-mail címre!

6.890 Ft
Callebaut Gold – belga fehér csokoládé karamellel, 30,4% kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga csokoládé, különlegesen krémes és lágy, tejszínes, vajas, karamellás ízzel.
1.190 Ft
Piros és fehér színű színű nonparelis  cukorgyöngyöcskék 80 g kiszerelésben. Méret: 1 mm

Keresés