Különleges ajánlataink
Chopper marcipán figura.
Kívül-belül megújult Cake Company PRÉMIUM termékcsalád. Miben más az új fondant, mint az eddigi?
- selymesebb, lágyabb tapintású
- rugalmas, könnyen nyújtható, elvékonyítható, ennek köszönhető, hogy nem szakad
- textúrája egynemű, nincsenek benne apró cukorszemcsék
- azonnal formázható, tasakból kivéve akár gyerekek is rögtön használni tudják, nem kemény
- nagyon finom mind a három íz (mandula, vanília, eper)
Csokoládé tortadara cukrászati sütemények, torták, muffinok, fánkok díszítéséhez.
Mennyiség: 60 gr.
A bagett sütőforma alakjának köszönhetően sütés közben is megtartják a formájukat a péksütemények.
Érdekel a cukorvirágok világa, de sosem próbáltad még. Szeretnél igazán élethű mégis maradandó virágot tenni a tortád tetejére?
Ezen a tanfolyamon betekintést kapsz a ragasztott cukorvirágok technikájába. Elsajátíthatod a cukormasszával kapcsolatos tudnivalókat (tárolás, színezés, stb). Információkat kapsz a virágdrótokról, eszközökről, amelyek a cukorvirág készítéshez szükségesek.
A Cake Company PREMIUM továbbfejlesztett gél állagú ételfestékének megújulási folyamata során az alábbi célokat tűztük ki magunk elé:
- koncentráltabb összetétel
- élénkebb, gazdagabb, mélyebb árnyalatok előállítása
- csak minimális (fogpiszkálónyi) mennyiségű ételfesték használata
- nem változtatja meg az alapanyagaink állagát,
legyen szó akár cukormáz, fondant, marcipán, tejszín, tészta, piskóta vagy egyéb más ételek színezéséről.