Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Különleges ajánlataink

2.790 Ft

Kívül-belül megújult Cake Company PRÉMIUM termékcsalád. Miben más az új fondant, mint az eddigi?

  • selymesebb, lágyabb tapintású
  • rugalmas, könnyen nyújtható, elvékonyítható, ennek köszönhető, hogy nem szakad
  • textúrája egynemű, nincsenek benne apró cukorszemcsék
  • azonnal formázható, tasakból kivéve akár gyerekek is rögtön használni tudják, nem kemény
  • nagyon finom mind a három íz (mandula, vanília, eper)
690 Ft

Csokoládé tortadara cukrászati sütemények, torták, muffinok, fánkok díszítéséhez.

Mennyiség: 60 gr.

1.090 Ft
Ezek a bájos, világoskék színű cukorvirágok kézzel készültek cukormasszából, a közepe pedig sárga royal icingból. Kék cukorvirágból egy zacskóban összesen 10 db található.
4.590 Ft
Vízmentes leragadást gátló spray sütőformák és sütőlemezek kezelésére. Fújjunk 20-30 cm távolságból egyenletes vékony
3.490 Ft

A bagett sütőforma alakjának köszönhetően sütés közben is megtartják a formájukat a péksütemények.

30.000 Ft

Érdekel a cukorvirágok világa, de sosem próbáltad még. Szeretnél igazán élethű mégis maradandó virágot tenni a tortád tetejére?

Ezen a tanfolyamon betekintést kapsz a ragasztott cukorvirágok technikájába. Elsajátíthatod a cukormasszával kapcsolatos tudnivalókat (tárolás, színezés, stb). Információkat kapsz a virágdrótokról, eszközökről, amelyek a cukorvirág készítéshez szükségesek.

3.790 Ft
Callebaut eper ízű, rózsaszín pasztilla, használhatjuk. Tökéletes nyalókák, cukorkák készítéséhez, de márthatunk bele gyümölcsöt, süteményt is. Mennyiség: 200 gr.
2.990 Ft
Tapadásmentes hűtőrács – 40 x 25 cm méretben, mely segítségével könnyen hűthetjük piskótáinkat, süteményeinket, csokoládéval való burkolás
1.190 Ft

A Cake Company PREMIUM továbbfejlesztett gél állagú ételfestékének megújulási folyamata során az alábbi célokat tűztük ki magunk elé:

  • koncentráltabb összetétel
  • élénkebb, gazdagabb, mélyebb árnyalatok előállítása
  • csak minimális (fogpiszkálónyi) mennyiségű ételfesték használata
  • nem változtatja meg az alapanyagaink állagát,

legyen szó akár cukormáz, fondant, marcipán, tejszín, tészta, piskóta vagy egyéb más ételek színezéséről.

Keresés