Különleges ajánlataink
Kívül-belül megújult Cake Company PRÉMIUM termékcsalád. Miben más az új fondant, mint az eddigi?
- selymesebb, lágyabb tapintású
- rugalmas, könnyen nyújtható, elvékonyítható, ennek köszönhető, hogy nem szakad
- textúrája egynemű, nincsenek benne apró cukorszemcsék
- azonnal formázható, tasakból kivéve akár gyerekek is rögtön használni tudják, nem kemény
- nagyon finom mind a három íz (mandula, vanília, eper)
A Cake Company PREMIUM továbbfejlesztett gél állagú ételfestékének megújulási folyamata során az alábbi célokat tűztük ki magunk elé:
- koncentráltabb összetétel
- élénkebb, gazdagabb, mélyebb árnyalatok előállítása
- csak minimális (fogpiszkálónyi) mennyiségű ételfesték használata
- nem változtatja meg az alapanyagaink állagát,
legyen szó akár cukormáz, fondant, marcipán, tejszín, tészta, piskóta vagy egyéb más ételek színezéséről.
Kívül-belül megújult Cake Company PRÉMIUM termékcsalád. Miben más az új fondant, mint az eddigi?
- selymesebb, lágyabb tapintású
- rugalmas, könnyen nyújtható, elvékonyítható, ennek köszönhető, hogy nem szakad
- textúrája egynemű, nincsenek benne apró cukorszemcsék
- azonnal formázható, tasakból kivéve akár gyerekek is rögtön használni tudják, nem kemény
- nagyon finom mind a három íz (mandula, vanília, eper)
Ehető ételfesték por, amely alkalmas marcipán, fondant, dekorációs virágmassza felületi festésre szárazon és oldott állapotban is.
A CC ételfesték port feloldhatjuk minimum 40% tiszta alkoholban, vagy 1-2 csepp vanília vagy egyéb aromával vegyítve, továbbá olvasztott csokoládé és macaron színezésére is használhatjuk.
A Cake Company PREMIUM továbbfejlesztett gél állagú ételfestékének megújulási folyamata során az alábbi célokat tűztük ki magunk elé:
- koncentráltabb összetétel
- élénkebb, gazdagabb, mélyebb árnyalatok előállítása
- csak minimális (fogpiszkálónyi) mennyiségű ételfesték használata
- nem változtatja meg az alapanyagaink állagát,
legyen szó akár cukormáz, fondant, marcipán, tejszín, tészta, piskóta vagy egyéb más ételek színezéséről.
Ehető ételfesték por, amely alkalmas marcipán, fondant, dekorációs virágmassza felületi festésre szárazon és oldott állapotban is.
A CC ételfesték port feloldhatjuk minimum 40% tiszta alkoholban, vagy 1-2 csepp vanília vagy egyéb aromával vegyítve, továbbá olvasztott csokoládé és macaron színezésére is használhatjuk.
Csokoládé tortadara cukrászati sütemények, torták, muffinok, fánkok díszítéséhez.
Mennyiség: 60 gr.