Kísérteties denevér torta

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Süssük meg a tortát. Kedvenc tészta receptünk alapján süssünk 3 torta lapot, majd hűtsük ki.
  2. Színezzük a cukormázat. Porcukor felhasználásával 5 csésze cukormázat keverjünk közepes konzisztenciájúra. Narancssárga géllel színnel színezzünk ½ csészényit. ½ csésze cukormázat sárga színűre úgy, hogy kombináljuk a citromsárga és az aranysárga géleket. A maradék cukormázat hagyjuk fehéren.
  3. Töltsük be és vonjuk be a tortát. Töltsük meg a cukormázzal a torta lapokat, hogy kb 15 sm magas tortát kapjunk.
    Vonjuk be a tortát kívülről is a fehér cukormázzal. A négyzetesen vágott habkártyával fésüljük körbe a tortánkat.
    Készítsünk el 2 habzsákot külön-külön betöltve a sárga és a narancs krémmel. Vágjunk le e habzsákok végéből kb fél centit.
    A színeket váltogatva töltsük ki a tortánk oldalán a kapott mélyedéseket. Azután icing smootherrel simítsuk egyenesre a felületét.
  4. Díszítsük a tortát. A maradék vajkrémmel rögzítsük a cukor denevéreket a torta oldalához.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!