Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Laza nyuszifül torta

Laza nyuszifül torta

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Készítsük el a füleket 2 nappal előbb mint ahogy neki állnánk a torta megsütésének. Gyúrjuk össze a cukormasszát a fondanttal majd osszuk két részre. Kezünkkel lapítsuk ki és formáljuk meg a füleket úgy, hogy kb. 13 cm hosszú és 6 cm széles legyen. A vastagabb fele legyen kb. 1 cm-es, ide szúrjunk be 1-1 nyalóka pálcikát amivel illeszteni tudjuk majd a tortára. Ujjainkkal alakítsuk ki a fülek közepét és az egyik vékonyabbik felét hajlítsuk kicsit le. Hagyjuk 2 napig száradni.
  2. Készítsük el a kedvenc tortánk tésztáját süssünk belőle egy 15 cm-es tortát és egy mini cupcake-t.
    Keverjük ki a  vajkrémet. Pici részét színezzük feketére és tegyük félre. A tortát rétegezzük majd töltsük be.
    Spatula segítségével a vajkrémmel simítsuk körbe a tortát. A cupcake-t pedig kenjük bolyhosra. Végül a bolyhos farkincát rögzítsük a tortához.
  3. Fessük be a füleket. Keverjük össze az égszínkék és a fehér ételszínező gélt egy kis citrom kivonattal. Ecset segítségével fessük be a fülek közepét. Hagyjuk száradni 15-20 percig.
  4. Díszítsük a tortát. Használjuk a No. 4 díszítőcsővel ellátott eldobható habzsákot a fekete vajkrémhez, hogy nyomjunk 2 pöttyöt a szemeknek. No. 1 díszítőcső segítségével rajzoljuk meg az X-t az orrának. Végül helyezzük a füleket a torta tetejére.

Videós segítség:

 

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Tartalomhoz tartozó címkék: húsvéti sütemény receptek

Keresés