Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Macaron készítő szett

Ár:
4.790 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Te is szeretnél macaron-t készíteni otthon, akkor ez a szilikon macaron sütőlap és szilikon adagoló nem hiányozhat a Te konyhádból sem.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.050 Ft
Menny.:db

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés és előreutalás esetén (kivéve torta)!

Leírás

Te is szeretnél macaron-t készíteni otthon, akkor ez a szilikon macaron sütőlap és szilikon adagoló nem hiányozhat a Te konyhádból sem.
A forma segítségével Te is egyforma macaron sütiket tudsz készíteni, mellyel elkápráztathatód a vendégeidet. az adagoló segítségével pedig egyenletesen és egyszerűen tudod a tésztát adagolni.

Tulajdonságok:

Anyaga: hőálló szilikon és műanyag
A szilikon forma jól használható -40°C - +210°C között.
A teljes szilikon forma mérete: 390 mm × 300 mm
A macaron formák mérete:
- Belső kör: Ø 24 mm
- Külső kör: Ø 35 mm
A szilikon lapon 56 darab macaron forma található, igy összesen 28 macaron süteménnyel tudod meglepni a vendégeket.
A szilikon tésztaadagoló mérete: Ø 85 mm
A tésztaadagolóhoz 1 fej és egy zárókupak tartozik.

Egy macaron recept:

Hozzávalók:

50 g cukor
1 csipet só
180 g tojásfehérje
400 g porcukor
220 g darált mandula

Elkészítés:

A mandulát a porcukorral egyszer átdaráljuk, majd átszitáljuk. A tojásfehérjéhez hozzáadjuk a csipet sót, majd elkezdjük felverni, ha elkezdett kifehéredni, kanalanként hozzáadjuk a cukrot. Ha már annyira kemény a hab, hogy nem folyik le az edény oldaláról, hozzáadjuk kanalanként a mandulás cukrot. A tésztaadagolóba töltjük, majd a formákra nyomkodjuk őket, 3-4 milliméter vastagon.
A frissen kinyomkodott pöttyöket (vagyis a tepsit) üssük hozzá az asztalhoz, hogy a felesleges levegő kijöjjön. Majd pihentessük 1 órát, hogy a felülete fényes és sima legyen.

A sütési időt nagyon nehéz meghatározni, sokban függ a sütőtől, ezért először érdemes pár darabbal kipróbálni. Az se használjon légkeverést, akinek van a ilyen funkció a sütőjén, attól ugyanis kiszárad a tészta, és nem lesz belül finoman krémes. Az ideális sütési hőmérséklet 150 fok és 13-14 percig érdemes sütni a sütiket.

Sütés után addig ne piszkáljuk, ameddig nem hűlt ki teljesen.

Termékkód: AO-00117

Leírás és Paraméterek

Te is szeretnél macaron-t készíteni otthon, akkor ez a szilikon macaron sütőlap és szilikon adagoló nem hiányozhat a Te konyhádból sem.
A forma segítségével Te is egyforma macaron sütiket tudsz készíteni, mellyel elkápráztathatód a vendégeidet. az adagoló segítségével pedig egyenletesen és egyszerűen tudod a tésztát adagolni.

Tulajdonságok:

Anyaga: hőálló szilikon és műanyag
A szilikon forma jól használható -40°C - +210°C között.
A teljes szilikon forma mérete: 390 mm × 300 mm
A macaron formák mérete:
- Belső kör: Ø 24 mm
- Külső kör: Ø 35 mm
A szilikon lapon 56 darab macaron forma található, igy összesen 28 macaron süteménnyel tudod meglepni a vendégeket.
A szilikon tésztaadagoló mérete: Ø 85 mm
A tésztaadagolóhoz 1 fej és egy zárókupak tartozik.

Egy macaron recept:

Hozzávalók:

50 g cukor
1 csipet só
180 g tojásfehérje
400 g porcukor
220 g darált mandula

Elkészítés:

A mandulát a porcukorral egyszer átdaráljuk, majd átszitáljuk. A tojásfehérjéhez hozzáadjuk a csipet sót, majd elkezdjük felverni, ha elkezdett kifehéredni, kanalanként hozzáadjuk a cukrot. Ha már annyira kemény a hab, hogy nem folyik le az edény oldaláról, hozzáadjuk kanalanként a mandulás cukrot. A tésztaadagolóba töltjük, majd a formákra nyomkodjuk őket, 3-4 milliméter vastagon.
A frissen kinyomkodott pöttyöket (vagyis a tepsit) üssük hozzá az asztalhoz, hogy a felesleges levegő kijöjjön. Majd pihentessük 1 órát, hogy a felülete fényes és sima legyen.

A sütési időt nagyon nehéz meghatározni, sokban függ a sütőtől, ezért először érdemes pár darabbal kipróbálni. Az se használjon légkeverést, akinek van a ilyen funkció a sütőjén, attól ugyanis kiszárad a tészta, és nem lesz belül finoman krémes. Az ideális sütési hőmérséklet 150 fok és 13-14 percig érdemes sütni a sütiket.

Sütés után addig ne piszkáljuk, ameddig nem hűlt ki teljesen.

Termékkód: AO-00117

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 05. 09.

Hasonló termékek

4.790 Ft
Divatos kivitelezésének köszönhetően remek választás nem csak Valentin napra, hanem rendezvényekre, évfordulóra és esküvőre egyaránt. Süthető és fagyasztható, így sokkolóban és sütőben egyaránt használható.
4.690 Ft
100% platinum szilikon sütőforma.Tökéletes,szépen kidolgozott formát készíthetünk vele.Megbízható formatartása mellett hőváltozásokat is teljes mértékben bírja.
4.990 Ft
Tökéletes, szépen kidolgozott francia desszert formatortát készíthetünk vele. Megbízható formatartása mellett a nagy hőváltozásokat is teljes mértékben bírja (-60 C–tól +230 C–ig). Egyszerre 6 db desszert készíthető vele.
4.990 Ft
Szilikon alagút forma, nonfiguratív mintával, melynek használatával könnyen készíthetsz jégkrémet, parfét vagy különleges kevert süteményeket a kiválasztott mintával.
4.990 Ft
Szilikon alagút forma, kávé mintájú textúra lappal, melynek használatával könnyen készíthetsz jégkrémet, parfét vagy különleges kevert süteményeket a kiválasztott mintával.
4.990 Ft
A kiváló minőségű Silikomart sütőformáit ismerjük, a rugalmas, jó minőségű szilikon anyagáról, megbízható formatartásáról és a nagy hőváltozásokat is teljes mértékben bírja ( -60 C –tol 230 C –ig).
4.490 Ft
Tökéletes, szépen kidolgozott francia desszert formatortát készíthetünk vele. Megbízható formatartása mellett a nagy hőváltozásokat is teljes mértékben bírja (-60 C–tól +230 C–ig).
4.490 Ft
Tökéletes, szépen kidolgozott formát készíthetünk vele. Megbízható formatartása mellett a nagy hőváltozásokat is teljes mértékben bírja (-60 C–tól +230 C–ig).

Keresés