Macaron készítő szett
Átlagos értékelés: | (1) |
Te is szeretnél macaron-t készíteni otthon, akkor ez a szilikon macaron sütőlap és szilikon adagoló nem hiányozhat a Te konyhádból sem. | |
Elérhetőség: | Raktáron |
Szállítási díj: | 1.391 Ft |
|
Leírás
Te is szeretnél macaron-t készíteni otthon, akkor ez a szilikon macaron sütőlap és szilikon adagoló nem hiányozhat a Te konyhádból sem.
A forma segítségével Te is egyforma macaron sütiket tudsz készíteni, mellyel elkápráztathatód a vendégeidet. az adagoló segítségével pedig egyenletesen és egyszerűen tudod a tésztát adagolni.
Tulajdonságok:
Anyaga: hőálló szilikon és műanyag
A szilikon forma jól használható -40°C - +210°C között.
A teljes szilikon forma mérete: 390 mm × 300 mm
A macaron formák mérete:
- Belső kör: Ø 24 mm
- Külső kör: Ø 35 mm
A szilikon lapon 56 darab macaron forma található, igy összesen 28 macaron süteménnyel tudod meglepni a vendégeket.
A szilikon tésztaadagoló mérete: Ø 85 mm
A tésztaadagolóhoz 1 fej és egy zárókupak tartozik.
Egy macaron recept:
Hozzávalók:
50 g cukor
1 csipet só
180 g tojásfehérje
400 g porcukor
220 g darált mandula
Elkészítés:
A mandulát a porcukorral egyszer átdaráljuk, majd átszitáljuk. A tojásfehérjéhez hozzáadjuk a csipet sót, majd elkezdjük felverni, ha elkezdett kifehéredni, kanalanként hozzáadjuk a cukrot. Ha már annyira kemény a hab, hogy nem folyik le az edény oldaláról, hozzáadjuk kanalanként a mandulás cukrot. A tésztaadagolóba töltjük, majd a formákra nyomkodjuk őket, 3-4 milliméter vastagon.
A frissen kinyomkodott pöttyöket (vagyis a tepsit) üssük hozzá az asztalhoz, hogy a felesleges levegő kijöjjön. Majd pihentessük 1 órát, hogy a felülete fényes és sima legyen.
A sütési időt nagyon nehéz meghatározni, sokban függ a sütőtől, ezért először érdemes pár darabbal kipróbálni. Az se használjon légkeverést, akinek van a ilyen funkció a sütőjén, attól ugyanis kiszárad a tészta, és nem lesz belül finoman krémes. Az ideális sütési hőmérséklet 150 fok és 13-14 percig érdemes sütni a sütiket.
Sütés után addig ne piszkáljuk, ameddig nem hűlt ki teljesen.
Leírás és Paraméterek
Te is szeretnél macaron-t készíteni otthon, akkor ez a szilikon macaron sütőlap és szilikon adagoló nem hiányozhat a Te konyhádból sem.
A forma segítségével Te is egyforma macaron sütiket tudsz készíteni, mellyel elkápráztathatód a vendégeidet. az adagoló segítségével pedig egyenletesen és egyszerűen tudod a tésztát adagolni.
Tulajdonságok:
Anyaga: hőálló szilikon és műanyag
A szilikon forma jól használható -40°C - +210°C között.
A teljes szilikon forma mérete: 390 mm × 300 mm
A macaron formák mérete:
- Belső kör: Ø 24 mm
- Külső kör: Ø 35 mm
A szilikon lapon 56 darab macaron forma található, igy összesen 28 macaron süteménnyel tudod meglepni a vendégeket.
A szilikon tésztaadagoló mérete: Ø 85 mm
A tésztaadagolóhoz 1 fej és egy zárókupak tartozik.
Egy macaron recept:
Hozzávalók:
50 g cukor
1 csipet só
180 g tojásfehérje
400 g porcukor
220 g darált mandula
Elkészítés:
A mandulát a porcukorral egyszer átdaráljuk, majd átszitáljuk. A tojásfehérjéhez hozzáadjuk a csipet sót, majd elkezdjük felverni, ha elkezdett kifehéredni, kanalanként hozzáadjuk a cukrot. Ha már annyira kemény a hab, hogy nem folyik le az edény oldaláról, hozzáadjuk kanalanként a mandulás cukrot. A tésztaadagolóba töltjük, majd a formákra nyomkodjuk őket, 3-4 milliméter vastagon.
A frissen kinyomkodott pöttyöket (vagyis a tepsit) üssük hozzá az asztalhoz, hogy a felesleges levegő kijöjjön. Majd pihentessük 1 órát, hogy a felülete fényes és sima legyen.
A sütési időt nagyon nehéz meghatározni, sokban függ a sütőtől, ezért először érdemes pár darabbal kipróbálni. Az se használjon légkeverést, akinek van a ilyen funkció a sütőjén, attól ugyanis kiszárad a tészta, és nem lesz belül finoman krémes. Az ideális sütési hőmérséklet 150 fok és 13-14 percig érdemes sütni a sütiket.
Sütés után addig ne piszkáljuk, ameddig nem hűlt ki teljesen.
Vélemények
Hasonló termékek
Szilikon cukorvirág készítő tábla. Nyújtsuk ki a fondantot vagy marcipánt 3-4 mm vastagságra, majd nyomkodjuk bele a masszát a szilikon rózsa készítő táblába, és már fel is helyezhetjük a torta oldalára.
Szép, elegáns megjelenést biztosít a tortáknak.