Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Macaron készítő szett

Ár:
4.790 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Te is szeretnél macaron-t készíteni otthon, akkor ez a szilikon macaron sütőlap és szilikon adagoló nem hiányozhat a Te konyhádból sem.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.050 Ft
Menny.:db

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés és előreutalás esetén (kivéve torta)!

Leírás

Te is szeretnél macaron-t készíteni otthon, akkor ez a szilikon macaron sütőlap és szilikon adagoló nem hiányozhat a Te konyhádból sem.
A forma segítségével Te is egyforma macaron sütiket tudsz készíteni, mellyel elkápráztathatód a vendégeidet. az adagoló segítségével pedig egyenletesen és egyszerűen tudod a tésztát adagolni.

Tulajdonságok:

Anyaga: hőálló szilikon és műanyag
A szilikon forma jól használható -40°C - +210°C között.
A teljes szilikon forma mérete: 390 mm × 300 mm
A macaron formák mérete:
- Belső kör: Ø 24 mm
- Külső kör: Ø 35 mm
A szilikon lapon 56 darab macaron forma található, igy összesen 28 macaron süteménnyel tudod meglepni a vendégeket.
A szilikon tésztaadagoló mérete: Ø 85 mm
A tésztaadagolóhoz 1 fej és egy zárókupak tartozik.

Egy macaron recept:

Hozzávalók:

50 g cukor
1 csipet só
180 g tojásfehérje
400 g porcukor
220 g darált mandula

Elkészítés:

A mandulát a porcukorral egyszer átdaráljuk, majd átszitáljuk. A tojásfehérjéhez hozzáadjuk a csipet sót, majd elkezdjük felverni, ha elkezdett kifehéredni, kanalanként hozzáadjuk a cukrot. Ha már annyira kemény a hab, hogy nem folyik le az edény oldaláról, hozzáadjuk kanalanként a mandulás cukrot. A tésztaadagolóba töltjük, majd a formákra nyomkodjuk őket, 3-4 milliméter vastagon.
A frissen kinyomkodott pöttyöket (vagyis a tepsit) üssük hozzá az asztalhoz, hogy a felesleges levegő kijöjjön. Majd pihentessük 1 órát, hogy a felülete fényes és sima legyen.

A sütési időt nagyon nehéz meghatározni, sokban függ a sütőtől, ezért először érdemes pár darabbal kipróbálni. Az se használjon légkeverést, akinek van a ilyen funkció a sütőjén, attól ugyanis kiszárad a tészta, és nem lesz belül finoman krémes. Az ideális sütési hőmérséklet 150 fok és 13-14 percig érdemes sütni a sütiket.

Sütés után addig ne piszkáljuk, ameddig nem hűlt ki teljesen.

Termékkód: AO-00117

Leírás és Paraméterek

Te is szeretnél macaron-t készíteni otthon, akkor ez a szilikon macaron sütőlap és szilikon adagoló nem hiányozhat a Te konyhádból sem.
A forma segítségével Te is egyforma macaron sütiket tudsz készíteni, mellyel elkápráztathatód a vendégeidet. az adagoló segítségével pedig egyenletesen és egyszerűen tudod a tésztát adagolni.

Tulajdonságok:

Anyaga: hőálló szilikon és műanyag
A szilikon forma jól használható -40°C - +210°C között.
A teljes szilikon forma mérete: 390 mm × 300 mm
A macaron formák mérete:
- Belső kör: Ø 24 mm
- Külső kör: Ø 35 mm
A szilikon lapon 56 darab macaron forma található, igy összesen 28 macaron süteménnyel tudod meglepni a vendégeket.
A szilikon tésztaadagoló mérete: Ø 85 mm
A tésztaadagolóhoz 1 fej és egy zárókupak tartozik.

Egy macaron recept:

Hozzávalók:

50 g cukor
1 csipet só
180 g tojásfehérje
400 g porcukor
220 g darált mandula

Elkészítés:

A mandulát a porcukorral egyszer átdaráljuk, majd átszitáljuk. A tojásfehérjéhez hozzáadjuk a csipet sót, majd elkezdjük felverni, ha elkezdett kifehéredni, kanalanként hozzáadjuk a cukrot. Ha már annyira kemény a hab, hogy nem folyik le az edény oldaláról, hozzáadjuk kanalanként a mandulás cukrot. A tésztaadagolóba töltjük, majd a formákra nyomkodjuk őket, 3-4 milliméter vastagon.
A frissen kinyomkodott pöttyöket (vagyis a tepsit) üssük hozzá az asztalhoz, hogy a felesleges levegő kijöjjön. Majd pihentessük 1 órát, hogy a felülete fényes és sima legyen.

A sütési időt nagyon nehéz meghatározni, sokban függ a sütőtől, ezért először érdemes pár darabbal kipróbálni. Az se használjon légkeverést, akinek van a ilyen funkció a sütőjén, attól ugyanis kiszárad a tészta, és nem lesz belül finoman krémes. Az ideális sütési hőmérséklet 150 fok és 13-14 percig érdemes sütni a sütiket.

Sütés után addig ne piszkáljuk, ameddig nem hűlt ki teljesen.

Termékkód: AO-00117

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 05. 09.

Hasonló termékek

4.790 Ft
A kiváló minőségű Silikomart sütőformáit ismerjük, a rugalmas, jó minőségű szilikon anyagáról, megbízható formatartásáról és a nagy hőváltozásokat is teljes mértékben bírja ( -60 C –tol 230 C –ig)
4.790 Ft
A kiváló minőségű Silikomart sütőformáit ismerjük, a rugalmas, jó minőségű szilikon anyagáról, megbízható formatartásáról és a nagy hőváltozásokat is teljes mértékben bírja
4.990 Ft
A kiváló minőségű Silikomart sütőformáit ismerjük, a rugalmas, jó minőségű szilikon anyagáról, megbízható formatartásáról és a nagy hőváltozásokat is teljes mértékben bírja ( -60 C –tol 230 C –ig).
4.490 Ft
Tökéletes, szépen kidolgozott formát készíthetünk vele. Megbízható formatartása mellett a nagy hőváltozásokat is teljes mértékben bírja (-60 C–tól +230 C–ig).
4.490 Ft
Tapadásmentes kuglóf sütőformával igazán ünnepi hangulatúvá tudjuk tenni a süteményeinket. Készíthetünk benne piskótát, kevert tésztát, angyal tortát,
4.490 Ft
Itt a legújabb masni szilikon sütőforma a Wiltontól, mellyel egyszerre 24 db kis masnit is készíthetünk, olyan egyszerűen, mintha csak egy muffint sütnénk.
5.490 Ft
Tapadásmentes nyuszi sütőforma a Wiltontól. Sütőforma leválasztóval egyszerűen fújjuk be a sütőformát és kipottyan belőle a piskóta.
5.590 Ft
A Silikomart 3 dimenziós félgömb formát használhatjuk tányér desszertek készítéséhez, mousse jellegű desszertekhez, pudingot, csokoládét bátran használhatunk a készítéséhez.  

Keresés