Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Macaron szilikon sütőlap

Ár:
3.790 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A macaron egy olasz származású különlegesen finom, apró sütemény, ami Franciaország cukrászmesterei által teljesedett zseniális édességé.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.090 Ft
Menny.:db

Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén

Szállítással kapcsolatos információk:

  • akár 24 órán belül,
  • 1090  Ft-tól (PACKETA, MPL vagy GLS),
  • Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés és előreutalás esetén (kivéve torta)!

Leírás

A macaron egy olasz származású különlegesen finom, apró sütemény, ami Franciaország cukrászmesterei által teljesedett zseniális édességé.
Elkészítéséhez kitartás és sok-sok gyakorlás szükséges, azonban ennek a macaron szilikon lapnak a segítségével biztos egyszerűbb lesz.

Tulajdonságok:

Anyaga: szilikon
Méret: 38 cm × 28 cm
48 részes
A formák mérete: 38 mm átmérő

Egy macaron recept:

Hozzávalók:

50 g cukor
1 csipet só
180 g tojásfehérje
400 g porcukor
220 g darált mandula

Elkészítés:

A mandulát a porcukorral egyszer átdaráljuk, majd átszitáljuk. A tojásfehérjéhez hozzáadjuk a csipet sót, majd elkezdjük felverni, ha elkezdett kifehéredni, kanalanként hozzáadjuk a cukrot. Ha már annyira kemény a hab, hogy nem folyik le az edény oldaláról, hozzáadjuk kanalanként a mandulás cukrot. A tésztaadagolóba töltjük, majd a formákra nyomkodjuk őket, 3-4 milliméter vastagon.
A frissen kinyomkodott pöttyöket (vagyis a tepsit) üssük hozzá az asztalhoz, hogy a felesleges levegő kijöjjön. Majd pihentessük 1 órát, hogy a felülete fényes és sima legyen.

A sütési időt nagyon nehéz meghatározni, sokban függ a sütőtől, ezért először érdemes pár darabbal kipróbálni. Az se használjon légkeverést, akinek van a ilyen funkció a sütőjén, attól ugyanis kiszárad a tészta, és nem lesz belül finoman krémes. Az ideális sütési hőmérséklet 150 fok és 13-14 percig érdemes sütni a sütiket.

Sütés után addig ne piszkáljuk, ameddig nem hűlt ki teljesen.

Termékkód: 1-26

Leírás és Paraméterek

A macaron egy olasz származású különlegesen finom, apró sütemény, ami Franciaország cukrászmesterei által teljesedett zseniális édességé.
Elkészítéséhez kitartás és sok-sok gyakorlás szükséges, azonban ennek a macaron szilikon lapnak a segítségével biztos egyszerűbb lesz.

Tulajdonságok:

Anyaga: szilikon
Méret: 38 cm × 28 cm
48 részes
A formák mérete: 38 mm átmérő

Egy macaron recept:

Hozzávalók:

50 g cukor
1 csipet só
180 g tojásfehérje
400 g porcukor
220 g darált mandula

Elkészítés:

A mandulát a porcukorral egyszer átdaráljuk, majd átszitáljuk. A tojásfehérjéhez hozzáadjuk a csipet sót, majd elkezdjük felverni, ha elkezdett kifehéredni, kanalanként hozzáadjuk a cukrot. Ha már annyira kemény a hab, hogy nem folyik le az edény oldaláról, hozzáadjuk kanalanként a mandulás cukrot. A tésztaadagolóba töltjük, majd a formákra nyomkodjuk őket, 3-4 milliméter vastagon.
A frissen kinyomkodott pöttyöket (vagyis a tepsit) üssük hozzá az asztalhoz, hogy a felesleges levegő kijöjjön. Majd pihentessük 1 órát, hogy a felülete fényes és sima legyen.

A sütési időt nagyon nehéz meghatározni, sokban függ a sütőtől, ezért először érdemes pár darabbal kipróbálni. Az se használjon légkeverést, akinek van a ilyen funkció a sütőjén, attól ugyanis kiszárad a tészta, és nem lesz belül finoman krémes. Az ideális sütési hőmérséklet 150 fok és 13-14 percig érdemes sütni a sütiket.

Sütés után addig ne piszkáljuk, ameddig nem hűlt ki teljesen.

Termékkód: 1-26

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

3.790 Ft
Tökéletes, szépen kidolgozott francia desszert formatortát készíthetünk vele. Megbízható formatartása mellett a nagy hőváltozásokat is teljes mértékben bírja (-60 C–tól +230 C–ig). Egyszerre 10 db desszert készíthető vele.
3.790 Ft
Tökéletes, szépen kidolgozott francia desszert formatortát készíthetünk vele. Megbízható formatartása mellett a nagy hőváltozásokat is teljes mértékben bírja (-60 C–tól +230 C–ig). Egyszerre 15 db desszert készíthető vele.
3.990 Ft
Tökéletes,szépen kidolgozott formát készíthetünk vele. Megbízható formatartása mellett hőváltozásokat is teljes mértékben bírja.
3.990 Ft
8 részes szilikon forma gömböcskék mintával, melynek segítségével igazán különleges francia desszertekkel, mousse-kal, esetleg kevert süteményekkel várhatod a családodat és a vendégeket.
3.590 Ft
Tökéletes, szépen kidolgozott francia desszert formatortát készíthetünk vele. Megbízható formatartása mellett a nagy hőváltozásokat is teljes mértékben bírja (-60 C–tól +230 C–ig). Egyszerre 8 db desszert készíthető vele.
3.990 Ft
Tökéletes,szépen kidolgozott formát készíthetünk vele. Megbízható formatartása mellett hőváltozásokat is teljes mértékben bírja.
3.490 Ft
Tökéletes,szépen kidolgozott formát készíthetünk vele. Megbízható formatartása mellett hőváltozásokat is teljes mértékben bírja.
3.490 Ft
Tökéletes, szépen kidolgozott francia desszert formatortát készíthetünk vele. Megbízható formatartása mellett a nagy hőváltozásokat is teljes mértékben bírja (-60 C–tól +230 C–ig). Egyszerre 15 db desszert készíthető vele.

Keresés