Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Macaron szilikon sütőlap

Ár:
3.790 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A macaron egy olasz származású különlegesen finom, apró sütemény, ami Franciaország cukrászmesterei által teljesedett zseniális édességé.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.050 Ft
Menny.:db

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés és előreutalás esetén (kivéve torta)!

Leírás

A macaron egy olasz származású különlegesen finom, apró sütemény, ami Franciaország cukrászmesterei által teljesedett zseniális édességé.
Elkészítéséhez kitartás és sok-sok gyakorlás szükséges, azonban ennek a macaron szilikon lapnak a segítségével biztos egyszerűbb lesz.

Tulajdonságok:

Anyaga: szilikon
Méret: 38 cm × 28 cm
48 részes
A formák mérete: 38 mm átmérő

Egy macaron recept:

Hozzávalók:

50 g cukor
1 csipet só
180 g tojásfehérje
400 g porcukor
220 g darált mandula

Elkészítés:

A mandulát a porcukorral egyszer átdaráljuk, majd átszitáljuk. A tojásfehérjéhez hozzáadjuk a csipet sót, majd elkezdjük felverni, ha elkezdett kifehéredni, kanalanként hozzáadjuk a cukrot. Ha már annyira kemény a hab, hogy nem folyik le az edény oldaláról, hozzáadjuk kanalanként a mandulás cukrot. A tésztaadagolóba töltjük, majd a formákra nyomkodjuk őket, 3-4 milliméter vastagon.
A frissen kinyomkodott pöttyöket (vagyis a tepsit) üssük hozzá az asztalhoz, hogy a felesleges levegő kijöjjön. Majd pihentessük 1 órát, hogy a felülete fényes és sima legyen.

A sütési időt nagyon nehéz meghatározni, sokban függ a sütőtől, ezért először érdemes pár darabbal kipróbálni. Az se használjon légkeverést, akinek van a ilyen funkció a sütőjén, attól ugyanis kiszárad a tészta, és nem lesz belül finoman krémes. Az ideális sütési hőmérséklet 150 fok és 13-14 percig érdemes sütni a sütiket.

Sütés után addig ne piszkáljuk, ameddig nem hűlt ki teljesen.

Termékkód: 1-26

Leírás és Paraméterek

A macaron egy olasz származású különlegesen finom, apró sütemény, ami Franciaország cukrászmesterei által teljesedett zseniális édességé.
Elkészítéséhez kitartás és sok-sok gyakorlás szükséges, azonban ennek a macaron szilikon lapnak a segítségével biztos egyszerűbb lesz.

Tulajdonságok:

Anyaga: szilikon
Méret: 38 cm × 28 cm
48 részes
A formák mérete: 38 mm átmérő

Egy macaron recept:

Hozzávalók:

50 g cukor
1 csipet só
180 g tojásfehérje
400 g porcukor
220 g darált mandula

Elkészítés:

A mandulát a porcukorral egyszer átdaráljuk, majd átszitáljuk. A tojásfehérjéhez hozzáadjuk a csipet sót, majd elkezdjük felverni, ha elkezdett kifehéredni, kanalanként hozzáadjuk a cukrot. Ha már annyira kemény a hab, hogy nem folyik le az edény oldaláról, hozzáadjuk kanalanként a mandulás cukrot. A tésztaadagolóba töltjük, majd a formákra nyomkodjuk őket, 3-4 milliméter vastagon.
A frissen kinyomkodott pöttyöket (vagyis a tepsit) üssük hozzá az asztalhoz, hogy a felesleges levegő kijöjjön. Majd pihentessük 1 órát, hogy a felülete fényes és sima legyen.

A sütési időt nagyon nehéz meghatározni, sokban függ a sütőtől, ezért először érdemes pár darabbal kipróbálni. Az se használjon légkeverést, akinek van a ilyen funkció a sütőjén, attól ugyanis kiszárad a tészta, és nem lesz belül finoman krémes. Az ideális sütési hőmérséklet 150 fok és 13-14 percig érdemes sütni a sütiket.

Sütés után addig ne piszkáljuk, ameddig nem hűlt ki teljesen.

Termékkód: 1-26

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

3.690 Ft
A kiváló minőségű Silikomart sütőformáit ismerjük, a rugalmas, jó minőségű szilikon anyagáról, megbízható formatartásáról és a nagy hőváltozásokat is bírja.
3.990 Ft
Tapadásmentes MINI fánk sütőforma amivel egyszerre 12 db mini fánkot tudunk készíteni sütőben, olaj szag mentesen!
4.490 Ft
Tökéletes, szépen kidolgozott francia desszert formatortát készíthetünk vele. Megbízható formatartása mellett a nagy hőváltozásokat is teljes mértékben bírja (-60 C–tól +230 C–ig).
4.490 Ft
Tökéletes, szépen kidolgozott formát készíthetünk vele. Megbízható formatartása mellett a nagy hőváltozásokat is teljes mértékben bírja (-60 C–tól +230 C–ig).
2.990 Ft

Rózsaszín, téglalap alakú sütőforma, ajánljuk pite sütéshez, gyümölcstorta készítéséhez, egyszerű kevert tészták sütéséhez is.

Méret: átmérő:  cm.

2.990 Ft
A szilikon formák ideálisak akár édes, akár sós receptek elkészítéséhez. Könnyű, ellenálló és praktikus. Használható gáz, elektromos vagy mikrohullámú sütőkben
2.990 Ft

Rózsaszín, négyzet alakú sütőforma, ajánljuk pite sütéshez, gyümölcstorta készítéséhez, egyszerű kevert tészták sütéséhez is. Méret: átmérő: 22,5 cm.

2.990 Ft

Tapadásmentes kuglóf sütőforma belül tapadásmentes felülettel rendelkezik, ezáltal nem ragad bele a tészta és könnyen tisztítható is.  

Anyaga: fém, tapadásmentes bevonattal.
Méret:
- Felső átmérő: 210 mm
- Felső átmérő: 235 mm
- Belső átmérő: 55 mm
- Magasság: 70 mm
Tisztítás: semleges mosogatószerrel.

Termékkód: 1-935

Keresés