Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Narancsos mascarpone krém recept

Narancsos mascarpone krém recept

Hozzávalók:

10 dkg porcukor
6 dkg szoba hőmérsékletű vaj
25 dkg mascarpone krémsajt
1/2 teáskanál vanília kivonat
1 narancs reszelt héja

Elkészítés:

1. Mérjük ki egy tálba a hozzávalókat, és kézi habverővel lassú fokozaton keverjük össze..

2. Habzsákba töltve díszítőcső segítségével apró díszekkel, virágokkal díszíthetjük süteményeinket.

3. Ételszínező géllel pedig gyönyörű színeket tudunk kikeverni a még különlegesebb végeredmény eléréséhez.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Keresés