Nyuszi feltétes cupcake

 

Hozzávalók:

Eszközök:

Sablon: Nyuszi sablon

Elkészítés:

  1. Készítsük el a muffinokat. A recept utasításait követve készítsük el a nuffinokat, süssük meg és hűtsük ki.
  2. Készítsük el a Candy Melts nyuszikat. A kinyomtatott nyuszi sablonra helyezzünk sütőpapírt. Olvasszuk fel a Candy Meltset a csomagolás utasításai szerint. Töltsük habzsákba az olvadt Candy Meltset. Vágjunk kis lyukat a zsákra és rajzoljuk meg a nyuszi körvonalait. Hagyjuk megkötni a Candy Melts.et kb 5 percig. Azután töltsük ki a nyuszi formákat és hagyjuk ismét kötni. 12 db-ot készítsünk.
  3. Készítsük elő a habzsákot és színezzük a krémet. Osszuk el a vajas krémet 5 részre. Kombináljuk az rózsaszínt és az égszínkéket, a fenyő zöldet és az égszínkékkel,  az égszínkék és a fenyő zöldből pedig türkiz színt kapunk. Adjunk továbbá lilát és az égszínkék és végül színezzünk egy adag krémet sárgára. Töltsük meg velük külön-külön 5 habzsákot, melyeken No. 1 M díszítőcső van.
  4. Díszítsük a cupcakeket. Nyomjunk minden muffin tetejére 1-1 rozettát a különböző színű vajkrémebkből. Óvatosan távolítsuk el a nyuszikat a sütőpapírról és mindegyik cupcake tetejére ültessünk egyet.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékek menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!