Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Pillangó formájú keksz

Pillangó formájú keksz

Hozzávalók:

Vagy, készen kapható színes cukormázak (szem, száj, piros kendő, ami a kinyomócső és virágtű szettel használható, hiszen felcsavarhatóak a tubusra)

Eszközök:

Díszítési technika: keksz díszítése (körvonal)

Elkészítés:

  1. Készítjük el a ízlés szerinti keksz tésztánkat, majd a leírás szerint elkészítjük és megsütjük, rácsra téve hagyjuk kihűlni és egy adag fehér vajkrémmel bevonjuk az összes kekszet, szépen simára kenjük, majd jöhet a díszítés.
  2. Amennyiben nem a kész tubusos cukormázat használjuk (összes kinyomócső csatlakoztatható hozzá a csatolócsővel), akkor készítsük el a ízlés szerinti krémünket és osszuk négy részre, és színezzük a lila gél állagú ételszínezővel a másik részt citromsárga gél állagú ételszínezővel, harmadikat rózsaszín gél állagú ételszínező, a negyediket világoszöld gél állagú ételszínezővel, és a képen látható módon díszítjük a kekszeinket, először a rózsaszínnel meghúzzuk a pillangó körvonalát és a kisebb gömböcskéket, és a pillangó testét No. 2 tip kinyomócsővel készítjük, a nagyobb a pöttyöket pedig az No. 4 tip kinyomócsővel díszítjük.

 

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontba. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Tartalomhoz tartozó címkék: gyerek torták

Keresés