Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rénszarvas torta fondanttal díszítve

Rénszarvas torta fondanttal díszítve

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés:

 1. Előző este készítsük el a füleket és az agancsokat.
  barna és ekrü ételszínező gél segítségével színezzük be a fondantot, hogy egy világos és egy középbarna árnyalatot kapjunk.
  Nyújtsuk ki a  középbarna fondantot, és a levél kiszúró segítségével szúrjuk ki a két fület. Majd nyújtsuk ki a világosbarna fondantot és vágjuk ki éles késsel az agancsokat az előre kinyomtatott sablon alapján. A maradék világosbarna fondantból vágjuk ki a fülek belső részét és nedves ecsettel ragasszuk rá az előzőleg kiszúrt fülekhez.
  A füleket és az agancsokat tegyük félre 8-10 órát száradni kukoricakeményítővel meghintett felületre.
 2. Készítsük el a piskótát a recept utasításai szerint, süssük ki és hűtsük le.
  Töltsük össze a piskótákat a vajkrémmel, és a spatula segítségével kenjük egyenletesen el a torta oldalán a maradék krémet.
 3. Nyújtsuk ki a maradék középbarna fondantot és a sablon alapján vágjuk ki a szarvas fejét és helyezzük a tortára.
  A világosbarna fondatból pedig vágjuk ki az arcocskáját és ragasszuk nedves ecset segítségével a tortára.
 4. Szemek, orr és száj. Színezzünk be egy darab fondantot feketére a fekete ételszínező segítségével. Nyújtsuk ki, szaggassunk ki 3 kis méretű kört, kettő lesz a szem, egyet pedig formázzunk meg háromszögnek, ez lesz az orra. Nedves ecsettel ragasszuk rá a torára a szemeket és az orrot.
  A középbarna fondantból formázzunk 6 db kis golyót és ragasszuk a torára az orr melé. Nyújtsuk ki  a fehér fondantot és szúrjunk ki leveleket a legkisebb levél kiszúróval, majd ragasszuk a homlok részre.
 5. Zöld színű fondantból szúrjunk ki leveleket és piros színű fondantból formázzunk kis golyókat, majd nedves ecsettel ragasszuk a torta aljához.
 6. Olvasszuk fel a fehér Candy Meltset a csomagoláson található leírás alapján és rögzítsük a nyalóka pálcikát az agancsokhoz, majd hagyjuk szárani kb 10 percig.
 7. Összeállítás. Szúrjuk bele a füleket és az agancsokat a torába majd tálalhatjuk is a tortát.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Keresés