Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Róka keksz készítése

Róka keksz készítése

Hozzávalók:

Eszközök:

Sablon:

Elkészítés:

 1. Süssük meg a kekszeket.  Készítsük el a keksz tésztát a recept utasítása alapján.  A kész tésztát osszuk 3 részre. Az egyiket színezzük a gél állagú színezővel karácsony pirosra a másikat a pinkkel sötét rózsaszínre és a harmadikat világos rózsaszínre.
  Nyújtsuk ki a tésztákat 3 mm vastagra és szaggassuk ki a kekszeket a szív kiszúróval, süssük meg és hűtsük ki a kekszeket.
  Figyeljünk arra, hogy a szendvicsekhez 2-2 keksz kell, ezért páros számú kekszre lesz szükségünk.
 2. Készítsük el a füleket. Nyomtassuk a sablont hozzá majd helyezzünk rá egy sütőpapírt.
  Olvasszuk fel külön-külön a fehérrózsaszín és piros Candy Meltseket a csomagolás utasításainak megfelelően.
  Tegyük az olvasztott fehér Candy Meltset egy habzsákba, vágjunk a habzsákra kb fél centis lyukat. Töltsük ki vele a belsőfület, szórjuk meg a vegyes nonpareilssel. Ha szükséges egy fogvájó segítségével igazgassuk a cukrokat a háromszög alakra.
  Készítsünk 2 külön habszákba olvasztott piros és rózsaszín Candy Meltset. Töltsük ki velük a fülek külső részét. Tegyük félre megszilárdulni legalább 10 percre.
 3. Készítsük el a rókák arcát. A megmaradt fehérpiros és rózsaszín Candy Meltsekkel rajzoljuk meg a rókák arcát. és hagyjuk 10 percig szilárdulni.
  Olvasszuk fel a fekete Candy Meltset a csomagolás utasításai szerint, töltsük habzsákba és készítsük el a szemeiket meg az orrukat. pihentessük 10 percig.
 4. Rakjuk össze a kekszeket szendvicsnek. Készítsünk elő egy habzsákot a no. 1 A díszítőcsővel és töltsük meg a konyhakész cukormázzal. A sima kekszek hátoldalát rajzoljuk vele körbe majd töltsük ki a szívalakot a krémmel. Mindegyik helyezzünk egy arcos kekszet és végül a krémbe nyomjunk 2-2 fület a rókáknak.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

 

Videó megtekintése:

 

Keresés