Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jártál: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

 Egy gyerekkori, édesanyámnak készített tortával kezdődött minden: a születésnapi meglepetés       megérdemelt, vagy csak édesanyám elfogultságából fakadó siker ma már nem ellenőrizhető, ám ami   biztos, hogy az akkori lelkesedés mára elkötelezettséggé alakulva megmaradt.

 Az is biztos, hogy 2011-ben, ugyanezzel a lelkesedéssel indítottuk el családi vállalkozásként a Sweet   Home & Cake Kft.-t a különböző Édes Ízek torta és édesség dekorációkkal. A kezdetekben   elindított webáruház mellett a ma már a 1114. Budapest, Bartók Béla út 15/B. szám     alatt megtalálható üzletünk biztosítja azt is,  hogy vevőinkkel személyes kapcsolatban is lehessünk, ami fontos visszajelzés is számunkra.

 

  Itt zajlanak a változatlan sikerrel 2013-tól a tortadíszítő tanfolyamaink is, ahol a jelentkezők a gyakorlati   órákon elsajátíthatják az aktuális trendeket, technikákat.z oktatásokat folyamatosan szerveztünk és t   tartottunk, így testközelből tapasztaltuk, hogy piaci kínálatból hiányoznak a magasabb minőségű,   mindenki számára, a kezdő háziasszonyok és a profi díszítő cukrászok által is könnyen, megbízhatóan   használható termékek, elsősorban a fondant.

 

Ezt kihívásként fogtuk fel, és a korábbi amatőr lelkesedésünk átalakult profi elkötelezettséggé: 2015-ben úgy döntöttünk,  hogy új termékként elindítjuk a saját gyártású CC Cake Company termékcsaládot, mely magában foglalja fondant, cukorvirág masszák, gél állagú ételfestékeket és az ételfesték porokat is.

Célunk az elérhető áron biztosított kiváló minőség mellett a széles választék, a változatos ízvilág, és a színek sokfélesége. Ez teszi lehetővé, hogy a profi cukrászok ugyanolyan örömmel használják, mint az anyukák, nagyik, szeretteik nagy örömére.

 

 

 

 

 Újabb mérföldkő az életünkben 2019 tavasza volt. Szerettük volna még teljesebbé és elérhetőbbé tenni   mindenki számára, hogy a jeles napokra, az ünnepekre valóban a tökéletes torta és sütemények   kerüljenek az asztalokra! 

 Ettől a ponttól kezdődően Megrendelőink által elképzelt, megálmodott EGYEDI, kézzel készült cukorfigura (tortadísz) gyártással is bővítettük szolgáltatásainkat, melyhez alapanyagként szintén az általunk gyártott CC fondantot és CC dekorációs és virágmodellező masszákat használjuk fel.

 

 

 

 2021-ben érkezett el az idő, hogy egy újabb álmot valósítsunk meg, ami pedig nem más volt, mint az   általunk bemutatott, az oldalunkon is megtalálható számos tortát, süteményt és édességet elérhetővé   tegyük vásárlóink és megrendelőink számára, így a tortákat rendelésre el is készíti a   cukrászunk/ tortaszobrászunk, aki büszkén vallja magát tortásznak, minden extrém megkeresést,   elképzelést megvalósít, akár egy fénykép alapján is 3 dimenzióban!

 Ugyanolyan elkötelezett ő is, mint   csapatunk minden tagja, csak a fantázia szab határokat, hogy milyen   legyen a desszert asztal az esküvőn, milyen legyen a meglepi a születésnapokon, vagy egy-egy   tematikus rendezvényen. Az édességekhez valamint a megszólalásig élethű cukorfiguráinkhoz is   természetesen a saját készítésű CC fondantot és CC dekorációs és virágmodellező masszákat   használjuk fel, ezzel is bizonyítva   annak kiváló minőségét, könnyű  formázhatóságát, használhatóságát.

 

Elkötelezettek vagyunk, hogy vásárlóinkat csakis kiváló minőségű, megbízható és akár egyedi, saját készítésű termékeinkkel lássuk el, mert tudjuk, hogy amikor torta készül, az sohasem csak egy torta, hanem együttlét, öröm, mosoly. 

 

Glosz-Horváth Enikő

Keresés