Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rózsás anyák napi torta

Rózsás anyák napi torta

Hozzávalók:

Eszközök:

Díszítési technikák:

Elkészítés:

 1. Készítsük el a Candy Melts burkolatot. A csomagoláson feltüntetett leírás alapján olvasszuk fel a Candy Meltseket. Tetszésünk szerint tegyük a színes Candy Meltseket a keksz sütőformába. Spatulával kicsit húzgáljuk szét, keverjük össze. A tetejére öntsük a fehér Candy Meltset és azt is simítsuk el a színeseken a spatulával. Hagyjuk megkötni minimum 15-20 percig.
 2. Készítsük el a tortát. A receptünk előírása szerint készítsük el a torta tésztáját. Süssünk belőle 2 rétegű tortát. Ha kihűlt töltsük be cukormázzal és vonjuk be vele a tortát kívülről is.
 3. Színezzük a cukormázat.
  Színezzük a fehér, konyhakész cukormázat az ételszínezők segítségével a következőképpen:
  Keverjünk a burgundy ételszínezőhöz kis lila ételszínezőt, hogy bordót kapjunk
  Keverjünk a lila ételszínezőhöz kis burgundyyt, hogy mályvát kapjunk
  1/4 csésze mohazöld cukormáz
  1/2 csésze mályva cukormáz
  1/2 csésze bordó cukormáz
  1/2 csésze ekrü cukormáz
  1/2 csésze halvány ibolya színre
  1/2 csésze bordó színre
 4. Készítsük el a virágokat.

  Egy habzsába töltsünk zöld cukormázat, a habzsákra vágjunk közepes méretű lyukat. A torta tetejét borítsuk különböző méretű és szerkezetű zöld cukormázzal.
  Készítsünk elő a habzsákokat a 104, 3, 12 és 104 díszítőcsövekkel. Töltsük az egyiket ekrü cukormázzal. Egyet világos lila és világos bordó cukormázzal. Egyet halvány lila, kevés ekrü és világos bordó. Egyet világos bordó kevés lila és ekrü színű cukormázzal.
  A 3 és 123 díszítőcsöves habzsákokat töltsük meg véletlenszerűen mályva, bordó, ekrü, világoslila és világos bordó cukormázzal.
  A 104 és 12 díszítőcsővel virágtű segítségével készítsünk 8-10 rózsát. Ha elkészült azonnal tegyük a tortára.
  Készítsünk egy habzsákot 14-es díszítőcsővel és ekrü színű cukormázzal. Csillagokkal töltsük ki a rózsák közötti hézagokat. 3-as díszítőcsővel rakjunk pontot minden csillag közepére.
  1M díszítőcsővel szereljünk fel egy habzsákot töltsünk bele ekrü és világos bordó cukormázat, ezzel is készítsünk csillagokat a hézagok kitöltésére.
  Készítsünk elő egy habzsákot 352-es díszítőcsővel és zöld cukormázzal. Nyomjunk leveleket a virágok köré.
 5. Torta díszítése. Egy éles késsel vágjuk fel a Candy Melts táblánkat kb. 5 cm széles és változó magasságú darabokra. Cukormázzal rögzítsük őket a torta oldalához.
  Ha esetleg marad még ki valahol hely töltsük ki csillagokkal.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Tartalomhoz tartozó címkék: torta díszítés

Keresés