Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sütemény bevonása csokoládéval

Sütemény bevonása csokoládéval

1. Lépés:

Az elkészült sütemények alját vonjuk be a megolvasztott Candy Melts csokoládéval, helyezzük sütőpapírral borított tepsire, és hagyjuk megdermedni.

2. Lépés: 

habzsákba töltött olvasztott csokoládéval az No. 2-es kinyomócső segítségével a sütemény tetejéről elindulva borítsuk be az édességünket, majd hűtőbe téve hagyjuk megdermedni.

 

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Tartalomhoz tartozó címkék: csokoládé és bonbon

Keresés