Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Svájci vajkrém eperrel – a cukrászok titkos favoritja

Svájci vajkrém eperrel – a cukrászok titkos favoritja

Hozzávalók:

  • 3 tojásfehérje

  • 150 g kristálycukor

  • 250 g puha vaj

  • 70–100 g eperpüré (ízlés szerint)

Eszközök:

- Eldobható habzsák

- Díszítőcső 1M

Elkészítés:

  1. A tojásfehérjét és a cukrot vízgőz felett melegítsd 65°C-ra, folyamatosan keverve.

  2. Robotgéppel verd addig, míg kemény hab lesz és teljesen kihűl.

  3. A puha vajat kanalanként keverd bele, amíg selymes vajkrém lesz belőle.

  4. Végül az eperpürét is hozzákeverheted – ettől enyhén rózsaszínes és friss ízű lesz.

  5. Ezt követően töltsük meg eldobható habzsákunkat az 1M-es díszítőcsővel és már mehet is bele az eperkrém, melyet körkörös mozdulatokkal viszünk fel a kihűlt muffinra vagy cupcake-re.

Keresés