Szilikon táblás két soros csokoládé forma
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
A csokoládé formák szilikonból készültek, forma és hőtartó, így bátran használhatjuk: -60 C es 230 C közötti hőmérsékleten. | |
Elérhetőség: | Raktáron |
Szállítási díj: | 1.050 Ft |
|
Leírás
A csokoládé formák szilikonból készültek, forma és hőtartó, így bátran használhatjuk: -60 C es 230 C közötti hőmérsékleten.
Nem szükséges bekenni olajjal vagy másféle zsiradékkal, hiszen a a bonbonok nem fognak beleragadni. Soha ne érintse a szilikon formát éles, hegyes, szúrós tárgyakkal. A kis lyukak térfogata külön-külön 10 ml.
A forma térfogata: 15×10 ml Teljes térfogat. 150 ml.
A belseje kifényezett, ideális csokoládé készítésére.
Termékkód: t04168
Leírás és Paraméterek
A csokoládé formák szilikonból készültek, forma és hőtartó, így bátran használhatjuk: -60 C es 230 C közötti hőmérsékleten.
Nem szükséges bekenni olajjal vagy másféle zsiradékkal, hiszen a a bonbonok nem fognak beleragadni. Soha ne érintse a szilikon formát éles, hegyes, szúrós tárgyakkal. A kis lyukak térfogata külön-külön 10 ml.
A forma térfogata: 15×10 ml Teljes térfogat. 150 ml.
A belseje kifényezett, ideális csokoládé készítésére.
Termékkód: t04168
Vélemények
Hasonló termékek
Készítsd el a saját meglepetés csokigömbödet a Wilton félgömb formázójával. Töltsd meg a kedvenc cukorkáiddal, mályvacukorral.
Szilikon csokoládé forma különböző mintákkal, normál és mini táblás csokik készítéséhez. Tapadásmentes, rugalmas, könnyű belőle kivenni a csokoládét. Tisztítása egyszerűbb a szilikon csokoládé formáknak, ellentétben a keményebb, polikarbonát anyagból készült formákkal.
Anyaga: hőálló szilikon.
Méret: 20 cm × 10 cm.
Mélysége: kb. 0,5 cm
Valódi belga csokoládéból készült étcsokoládé pasztilla, 55%-os kakaó szárazanyag tartalommal.
Használjuk cake popok bevonásához,bonbonokhoz,süteményekbe.
Szilikon csokoládé forma különböző mintákkal, normál és mini táblás csokik készítéséhez.
Szilikon csokiforma normál és mini táblás csokoládé készítéséhez. Tapadásmentes, rugalmas, könnyű belőle kivenni a csokoládét.
Tisztítása egyszerűbb a szilikon csokoládé formáknak, ellentétben a keményebb, polikarbonát anyagból készült formákkal.
Anyaga: hőálló szilikon.
Méret: 20 cm × 10 cm.
Mélysége: kb. 0,5 cm
Fehér sacher bevonó krém. Tökéletes torták, desszertek bevonásához. Fényes felületet biztosít,szeletelésnél nem törik.
Mennyiség: 500 gr.