Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szivárványos fánk recept

Szivárványos fánk recept

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Készítsük el a fánkot. Készítsük el a fánkot a recept szerint. Színezzük a tésztát zöldre 1 csepp kék és 2 csepp sárga alap színnel a ételfesték szettből. Süssük meg és hűtsük ki a fánkot.
  2. Készítsük el a mázatMajd vonjuk be vele a fánkokat és helyezzük a hűtőrácsra.
  3. Díszítsük a fánkokat. A fánkok alsó felét szórjuk meg az arany szórócukorral.
    A csatoló gyűrű segítségével rögzítsük a no. 2 díszítőcsövet a piros cukormázra és a fánk felső felében húzzunk vékony ívet vele. Ismételjük meg ezt a többi cukormázzal is sorban: narancs, sárga, zöldkék és lila.
    Ha a royal icing-ot használjuk akkor osszuk 6 részre és színezzük őket a ételfesték szett színeivel a kívánt színekre. Majd no. 2 díszítőcsővel felszerelt habzsákokba töltve díszítsük a fánkokat.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Tartalomhoz tartozó címkék: farsangi fánk receptek

Keresés