Törésvonal halloween torta

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés: 

 1. Süssük meg a tortát. Készítsük el a kedven tésztánkat a recept alapján, süssünk belőle 3 torta lapot és hűtsük ki.
  Töltsük be a kedvenc krémünkkel, vonjuk be morzsa kabáttal.
 2. Készítsük elő a dekorációkat. keverjünk össze 1/4 csésze fekete nonpareilst 1/4 csésze fekete szórócukorral, felhasználásig tegyük félre.
  Fekete géllel színezzünk 1 csésze cukormázat. A torta közepére spatula segítségével kenjünk kb. 5 cm-es szalagot és azonnal szórjuk be a fekete cukor keverékkel. A maradék fekete krémmel majd felragasztjuk a szemeket.
 3. Vajkrémezzük be a tortát. A fehér krémet töltsük habzsákba ás a fekete krém csík körvonalait követve vigyük fel a torta oldalára először alulra majd felülre, Spatula segítségével simítsuk el.
 4. Helyezzük fel a szemeket. A maradék fekete krémmel ragasszuk fel a különböző méretű cukor szemeket a fekete sávban.
 5. Díszítsük a tortát. A karácsony piros és a piros géllel színezzünk ½ csésze glazúr gélt pirosra.
  Töltsük habzsákba és vágjuk le a habzsák hegyét. A fehér vajkrém felső és alsó széle mentén nyomjuk végig a piros zselét.
  Készítsünk elő egy másik habzsákot no. 1  M díszítőcsővel és töltsük meg fekete cukormázzal. A tortánk felső széle körül nyomjunk vele kis örvényeket.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!