Törzsvásárlói programunk

Kedves Megrendelőink, vásárlóink!

Nagy örömmel jelentjük be, hogy végre megérkezett a már általatok is kért Törzsvásárlási kártya! 🙂 Ez sok előnyt és kedvezményt jelent majd számotokra. Ezzel kapcsolatban információkat itt találhattok:

1. Hogyan juthatsz hozzá a -10 % állandó kedvezményt biztosító kártyádhoz?

Nem kell mást tenned, mint egyszeri alkalommal bruttó 25.000 Ft, vagy afeletti összegben rendelni a webáruházból, vagy vásárolni személyesen a 1114. Budapest, Bartók Béla út 15/B, vagy a 1024. Budapest, Margit krt. 73. szám alatti üzletünkben (bejárat a Kis Rókus utcából) és már igényelheted is a kártyádat!

2. Hogyan kapod meg a törzsvásárlói kedvezményre jogosító kártyát?

Ha a webáruházon keresztül rendelsz minimum bruttó 25.000 Ft összegben, akkor mi a megrendelt termékek mellé betesszük a csomagodba a -10 % állandó kedvezményt biztosító kártyát, melyet a következő rendelésed alkalmával már használhatsz is.
Ha személyesen az üzletünkben vásárolsz minimum bruttó 25.000 Ft összegben, akkor mi a helyszínen már meg is ajándékozunk Téged, a saját -10 % állandó kedvezményt biztosító Törzsvásárlói kártyáddal, tehát személyesen át is veheted azt.

3. Hogyan használhatod a kártyát, és érvényesítheted a -10%-os állandó kedvezményedet?

A webáruházon keresztüli rendelés esetében úgy, hogy a Megrendelőlapon lévő Megjegyzés rovatba beírod a Törzsvásárlói kártyádnak a sorszámát, így mi be tudunk majd azonosítani a neved és a sorszámod alapján. (Minden kártya a tulajdonosával együtt regisztrálva lesz a rendszerünkben.) Miután elküldted a rendelésedet, a rendszerünk az fogadja, és mi 24 órán belül küldünk neked egy visszaigazoló email-t a melyben jóváírjuk számodra -10 % kedvezményt. (Csökkentjük a vételárad végösszegét -10%-kal.)
Az üzletben vásárolva csak felmutatod a kártyádat, vagy bemondod a sorszámodat, és már meg is kapod a -10% kedvezményt.

Fontos továbbá, hogy a kedvezményt csak a termékekre tudjuk jóváírni, a szállítási-, illetve a postaköltségekre ez nem vonatkozik!

Amennyiben további kérdésed lenne a Törzsvásárlási kártyával kapcsolatban, fordulj felénk bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

emailben: info@edesizek.hu
Telefonon: 06/30-8490-360