Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tükörglazúr recept

Tükörglazúr recept

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Egy nagy keverőtálba keverjük össze a zselatint a fél csésze plusz 1 evőkanálnyi hideg vizet. 5 perc pihentetés után adjuk hozzá az édesített sűrített tejet és a felaprított Candy Melts pasztillákat.
  2. Egy edénybe keverjük össze a glükóz szirupot, cukrot és a 2/3 csésze hideg vizet. Közepes hőmérsékleten főzzük össze addig amíg a cukor teljesen elolvad. Folytassuk a főzést amíg a massza eléri a 104 °C-t. A forró cukormasszát öntsük az előzőleg elkészített zselatinos masszához majd keverjük össze. Használjunk botmixert vagy turmixgépet. Szűrjük át a masszát, hogy az esetleges levegő buborékok is eltűnjenek. Osszuk el a masszát 3 részre és adjunk hozzá színezéket, gélfestéket vagy Color Right színezéket a kívánt szín eléréséhez.
  3. Helyezzük a tortát egy hűtőrácsra, mely egy tepsi felett van. Öntsük a színezett masszát a torta tetejére majd csorgassuk le az oldalán is. Hűtsük a tortát amíg megdermed, kb. 15 perc.. Óvatosan távolítsuk el a tortát a rácsról majd helyezzük rá a tortatálcára.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Keresés