Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Versenyautó torta

Versenyautó torta

Hozzávalók:

Eszközök:

Díszítési technika:

Elkészítés:

 1. Előmelegítjük a sütőt alul-felül sütésre állítva 175 C-on és elkészítjük a 8 tojásos piskótát és a 3 D-s kisautó sütőformába öntve süssük meg és hagyjuk sütőrácsra téve kihűlni, majd ha szeretnénk tölteni szeleteljük lapjában és töltsük meg ízlés szerinti krémmel.
 2. Azt javasoljuk, hogy a versenyautó tortánkhoz, először készítsük el és színezzük a vajkrémet. Színezzünk:
  1/8 adag vajkrémet világoszöld gél állagú ételszínező
  1 1/8 adag vajkrémet királykék gél állagú ételszínező (ebből az 1/8-nyihoz csak pici kéket adjunk, a cél, hogy világoskék legyen)
  1/2 adag vajkrémet piros gél állagú ételszínező
  1/4 adag vajkrémet citromsárga gél állagú ételszínező
  3/4 adag vajkrémet fekete gél állagú ételszínező
  1 /4 adag  nagyon kevés fekete gél állagú ételszínezővel (szürke legyen, a lámpára és a szélvédőre használjuk, így keverjünk hozzá 3/4 teáskanálnyi kukorica keményítő szirupot)
 3. Színezzük a szürke krémünkkel a versenyautó torta szélvédőjét és ablakait. Simítsuk el spatula segítségével.
 4. Az No. 17 tip (csillag) kinyomócsővel készítsük el a zöld színű dísz csíkot a versenyautó torta motorház tetejére és a hátsó sárvédőre.
 5. No. 17 tip (csillag) kinyomócsővel készítsük el a sárgára színezett krémünkkel a motorház tetején és hátsó sárvédőn a dísz csíkot, a versenyautó torta oldalára és tetejére pedig az ünnepelt éveinek számát írjuk fel a csillag minta technikával.
 6. No. 17 tip (csillag) kinyomócsővel készítsük el a világoskék színű díszeket a versenyautó torta motorház tetejére és a hátsó sárvédőre.
 7. No. 17 tip (csillag) kinyomócsővel díszítsük a királykék színű krémmel a versenyautó torta középső részét és a tetejét.
 8. No. 17 tip (csillag) kinyomócsővel díszítsük a piros krémünkkel az versenyautó elejét és hátulját is.
 9. Végül a feketére színezett krémünkkel díszítjük az autó kerekeit a No. 21 tip (csillag) kinyomócsővel, a dísztárcsát és a versenyautó torta ajtajait pedig a No. 4 tip (kicsi gömb) kinyomócsővel húzzuk meg.

 

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontba. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Tartalomhoz tartozó címkék: formatorta receptek gyerek torták

Keresés