Fondant és gum paste tanfolyam - IDŐPONTOK HAMAROSAN!
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
2020. januárjától ÚJ, BŐVÍTETT TANANYAGGAL VÁRUNK BENNETEKET Wilton 3. – Fondant és gum paste tanfolyamon. | |
|
Leírás
2020. januárjától ÚJ, BŐVÍTETT TANANYAGGAL VÁRUNK BENNETEKET Wilton 3. – Fondant és gum paste tanfolyamán újonnan megszerzett készségeket és tudást fogjuk fejleszteni a fondanttal és gum paste (dekorációs virágmodellező massza) való díszítés során. Sok fajta virágot, bordürt, díszt fogunk velük készíteni.
A tanfolyam kezdésének időpontja délelőtt: 10:00 óra, várható befejezése: 17:00 óra.
Ezenkívül megtanuljuk, a fondanttal való torta burkolás praktikáit, trükkjeit, hogy az eredmény egy szépen és egyenletesen bevont a torta legyen, ebben fog segíteni a Wilton Method cours szakképzett oktatója.
A szakképzett Wilton módszer oktató segít minden lépésnél, ahogy tanulni:
- Előkészítjük és színezzük a fondantokat
- Megtanuljuk helyesen és könnyen a fondanttal való torta burkolás
- A Fondantottal márványos és ombre hatást is készítünk általad választott színekben
- Több, mint 10 különböző virágot és díszt fogunk készíteni, mint a kála, rózsa, szegfű, margaréta, cseresznyevirág, tavirózsa, krizantém stb.
- Teljes torta felszínét is megfestheted dekorecsettel, hiszen megmutatjuk a torta festésének két módját is, a vízfestéses hatást és a kontúros technikát is
- Fondant figurákat készítünk: katicabogarat és macit
- Megtanuljuk a torta helyes díszítését és praktikákat mutatunk arra, hogy díszíts és tervezz meg egy tortát
- És még több izgalmas készségeket és technikákat sajátíthatsz el!
A tanfolyamokkal kapcsolatban fontosnak tartjuk elmondani::
- kis létszámú maximum 6 fős csoportokban tartsuk, hiszen számunkra FONTOS, hogy minden tanfolyam résztvevőre maximális figyelmet fordíthassunk
- egyénileg segítünk a technikák gyakorlásában
- rugalmasan kezeljük a tanfolyamon felmerült igényeket, kéréseket
- minden résztvevőnket vendégül látjuk egy frissítőre: kávé, tea, ásványvíz, üdítő
- További – 10% Törzsvásárlói kártyát biztosítunk a tanfolyamokon végzett tanulóink számára!
A tanfolyamra jelentkezéskor vedd figyelembe, hogy kis létszámú csoportokban történik az oktatás, így csak akkor fogadjuk el a jelentkezésedet, ha a tanfolyam díjának minimum 50%-át azaz 12.500Ft-ot(vagy akár a teljes összeget is) előlegként az alábbi bankszámlánkra átutalsz, vagy személyesen az üzletünkbe készpénzzel, vagy bankkártyával kiegyenlítesz, ezzel jelezve felénk, hogy részt szeretnél venni az oktatáson. Utalás esetén itt találod a szükséges adatokat:
Raiffeisen Bankszámla tulajdonos: Sweet Home & Cake Kft.
Raiffeisen-es Bankszámlaszámunk: 12022203-01393784-00100008
Megjegyzés rovatba kérjük írd be: Nevedet és a tanfolyam nevét is, amin részt szeretnél venni.
Mi küldünk Neked ezután egy részletes tájékoztató levelet, amiben visszaigazoljuk a helyedet az általad választott tanfolyam időpontjára!
A tanfolyam elvégzéséhez SZÜKSÉGES (!) beszerezni a Wilton Fondant és gum paste készletcsomagot a tankönyvvel együtt, aminek összértéke 40.000 Ft, azonban CSAK a tanfolyamra jelentkezőknek – 25% kedvezményt biztosítunk a készlet megvásárolására, amit CSAK itt tudsz megvenni, erre a linkre kattintva.Ezzel a készletcsomaggal (STUDENT KIT) fogunk dolgozni a kurzuson, és mindenki sajátjaként haza is viheti az eszközöket, a készletcsomagot a megszerzett tudással együtt!
KÉSZLET TARTALMA:
- Tankönyv – Lesson Plan – mely átadására a tanfolyamon kerül sor
- 23 cm-es fondant nyújtó távolságtartó gyűrűkkel
- kiszáradás gátló tároló és modellező munkalap
- Rózsacsokor kiszúró készlet
- kála készítő szett
- kör kiszúró készlet
- margaréta kiszúró készlet
- levél kiszúró készlet
- bordür kiszúró
- porhintő és tároló tégely
- virág formázó csészécskék
- modellező eszközök
- virág modellező vastag szivacs
- virág modellező vékony szivacs
- dekorecset
További információkért forduljatok felénk bizalommal a 30/815-8860-as telefonszámon, vagy az info@edesizek.hu-ra küldött levéleben.
A TANFOLYAM ELVÉGZÉSÉRŐL WILTON HIVATALOS CERTIFICATE-ET ÁLLÍTUNK KI, MINDEN RÉSZTVEVŐ SZÁMÁRA!
Leírás és Paraméterek
2020. januárjától ÚJ, BŐVÍTETT TANANYAGGAL VÁRUNK BENNETEKET Wilton 3. – Fondant és gum paste tanfolyamán újonnan megszerzett készségeket és tudást fogjuk fejleszteni a fondanttal és gum paste (dekorációs virágmodellező massza) való díszítés során. Sok fajta virágot, bordürt, díszt fogunk velük készíteni.
A tanfolyam kezdésének időpontja délelőtt: 10:00 óra, várható befejezése: 17:00 óra.
Ezenkívül megtanuljuk, a fondanttal való torta burkolás praktikáit, trükkjeit, hogy az eredmény egy szépen és egyenletesen bevont a torta legyen, ebben fog segíteni a Wilton Method cours szakképzett oktatója.
A szakképzett Wilton módszer oktató segít minden lépésnél, ahogy tanulni:
- Előkészítjük és színezzük a fondantokat
- Megtanuljuk helyesen és könnyen a fondanttal való torta burkolás
- A Fondantottal márványos és ombre hatást is készítünk általad választott színekben
- Több, mint 10 különböző virágot és díszt fogunk készíteni, mint a kála, rózsa, szegfű, margaréta, cseresznyevirág, tavirózsa, krizantém stb.
- Teljes torta felszínét is megfestheted dekorecsettel, hiszen megmutatjuk a torta festésének két módját is, a vízfestéses hatást és a kontúros technikát is
- Fondant figurákat készítünk: katicabogarat és macit
- Megtanuljuk a torta helyes díszítését és praktikákat mutatunk arra, hogy díszíts és tervezz meg egy tortát
- És még több izgalmas készségeket és technikákat sajátíthatsz el!
A tanfolyamokkal kapcsolatban fontosnak tartjuk elmondani::
- kis létszámú maximum 6 fős csoportokban tartsuk, hiszen számunkra FONTOS, hogy minden tanfolyam résztvevőre maximális figyelmet fordíthassunk
- egyénileg segítünk a technikák gyakorlásában
- rugalmasan kezeljük a tanfolyamon felmerült igényeket, kéréseket
- minden résztvevőnket vendégül látjuk egy frissítőre: kávé, tea, ásványvíz, üdítő
- További – 10% Törzsvásárlói kártyát biztosítunk a tanfolyamokon végzett tanulóink számára!
A tanfolyamra jelentkezéskor vedd figyelembe, hogy kis létszámú csoportokban történik az oktatás, így csak akkor fogadjuk el a jelentkezésedet, ha a tanfolyam díjának minimum 50%-át azaz 12.500Ft-ot(vagy akár a teljes összeget is) előlegként az alábbi bankszámlánkra átutalsz, vagy személyesen az üzletünkbe készpénzzel, vagy bankkártyával kiegyenlítesz, ezzel jelezve felénk, hogy részt szeretnél venni az oktatáson. Utalás esetén itt találod a szükséges adatokat:
Raiffeisen Bankszámla tulajdonos: Sweet Home & Cake Kft.
Raiffeisen-es Bankszámlaszámunk: 12022203-01393784-00100008
Megjegyzés rovatba kérjük írd be: Nevedet és a tanfolyam nevét is, amin részt szeretnél venni.
Mi küldünk Neked ezután egy részletes tájékoztató levelet, amiben visszaigazoljuk a helyedet az általad választott tanfolyam időpontjára!
A tanfolyam elvégzéséhez SZÜKSÉGES (!) beszerezni a Wilton Fondant és gum paste készletcsomagot a tankönyvvel együtt, aminek összértéke 40.000 Ft, azonban CSAK a tanfolyamra jelentkezőknek – 25% kedvezményt biztosítunk a készlet megvásárolására, amit CSAK itt tudsz megvenni, erre a linkre kattintva.Ezzel a készletcsomaggal (STUDENT KIT) fogunk dolgozni a kurzuson, és mindenki sajátjaként haza is viheti az eszközöket, a készletcsomagot a megszerzett tudással együtt!
KÉSZLET TARTALMA:
- Tankönyv – Lesson Plan – mely átadására a tanfolyamon kerül sor
- 23 cm-es fondant nyújtó távolságtartó gyűrűkkel
- kiszáradás gátló tároló és modellező munkalap
- Rózsacsokor kiszúró készlet
- kála készítő szett
- kör kiszúró készlet
- margaréta kiszúró készlet
- levél kiszúró készlet
- bordür kiszúró
- porhintő és tároló tégely
- virág formázó csészécskék
- modellező eszközök
- virág modellező vastag szivacs
- virág modellező vékony szivacs
- dekorecset
További információkért forduljatok felénk bizalommal a 30/815-8860-as telefonszámon, vagy az info@edesizek.hu-ra küldött levéleben.
A TANFOLYAM ELVÉGZÉSÉRŐL WILTON HIVATALOS CERTIFICATE-ET ÁLLÍTUNK KI, MINDEN RÉSZTVEVŐ SZÁMÁRA!
Vélemények
Hasonló termékek
A workshopon mindenki elkészíti a saját ehető ezüsttel és cukorvirágokkal díszített magas, festett tortáját. A tanfolyamon megtanuljuk a piskótát egyenletesen felszeletelni, a tortát betölteni helyben készült krémmel, majd elkészítjük a cukorvirágokat, a cukor legyezőt, cukorleveleket és megtanuljuk őket csokorba kötni.
A tanfolyam kezdésének időpontja délelőtt: 10:00 óra, várható befejezése: 17:00 óra.
A workshopon mindenki elkészíti a saját formatortáját. A tanfolyamon megtanuljuk a piskótát egyenletesen felszeletelni, a tortát betölteni helyben készült krémmel, majd megtanuljuk a cukorfigurák készítésének alapjait és három különböző testhelyzetben fogjuk őket elkészíteni.
A tanfolyam kezdésének időpontja délelőtt: 10:00 óra, várható befejezése: 17:00 óra.
A workshopon mindenki elkészíti a saját két emeletes, ostyavirággal díszített tortáját. A tanfolyamon megtanuljuk a piskótát egyenletesen felszeletelni, a tortát betölteni helyben készült krémmel, majd a elkészítjük megfestjük az ostyavirágokat és a fondanttal burkolt torta széleit.
A tanfolyam kezdésének időpontja délelőtt: 10:00 óra, várható befejezése: 17:00 óra.
A workshopon mindenki elkészíti a saját gömbhal formatortáját. A tanfolyamon megtanuljuk a piskótát egyenletesen felszeletelni, a tortát betölteni helyben készült krémmel, majd a gömb formára fogjuk kifaragni és a fondanttal leburkolni.
A tanfolyam kezdésének időpontja délelőtt: 10:00 óra, várható befejezése: 17:00 óra.
A workshopon mindenki elkészíti a saját ehető ezüsttel és cukorvirágokkal díszített magas, festett tortáját. A tanfolyamon megtanuljuk a piskótát egyenletesen felszeletelni, a tortát betölteni helyben készült krémmel, majd elkészítjük a cukorvirágokat, a cukor legyezőt, cukorleveleket és megtanuljuk őket csokorba kötni.
A tanfolyam kezdésének időpontja délelőtt: 10:00 óra, várható befejezése: 17:00 óra.
A workshopon mindenki elkészíti a saját formatortáját. A tanfolyamon megtanuljuk a piskótát egyenletesen felszeletelni, a tortát betölteni helyben készült krémmel, majd megtanuljuk a cukorfigurák készítésének alapjait és három különböző testhelyzetben fogjuk őket elkészíteni.
A tanfolyam kezdésének időpontja délelőtt: 10:00 óra, várható befejezése: 17:00 óra.
A workshopon mindenki elkészíti a saját két emeletes, ostyavirággal díszített tortáját. A tanfolyamon megtanuljuk a piskótát egyenletesen felszeletelni, a tortát betölteni helyben készült krémmel, majd a elkészítjük megfestjük az ostyavirágokat és a fondanttal burkolt torta széleit.
A tanfolyam kezdésének időpontja délelőtt: 10:00 óra, várható befejezése: 17:00 óra.